Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Deranje ili ne ali je ovo jedan od retkih skladištara koji računa sve kako treba i isplaćuje pdv gazdinstvima koja nisu u sistemu pdv. 90% skladištara ti računa tačnu količinu robe koju si uneo,a umanjenje za lager i ostale stavke se odrade kroz cenu tako da onaj ko nije u pdv-ostane zakinut za tu stavku(a koja ostaje skladištaru u džepu) a koja se Dukeju isplati na račun.

Svugde uvek neko sranje,dosla cena koja mi je odgovarala 31 pustim sav kukuruz a oni me sad jebu pa dnevno mi pustaju samo po 500 hiljada prava kurva banda

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Kod nas hvala Bogu ne naplacuju lager uopste...samo ako hoces nekom drugom da prodas, onda se racuna ulaz/izlaz 1% i mesecno 1%...

Ne znam sta da radim, neckam se vec par dana da li da pustam kukuruz po 31 dinar ili da cekam koji dinar vise, jer ovolika je cena kod nas trenutno ko nema na kucnom lageru? Mozda bude i manje, covek proso da poludi od svega ovoga...

Kod nas hvala Bogu ne naplacuju lager uopste...samo ako hoces nekom drugom da prodas, onda se racuna ulaz/izlaz 1% i mesecno 1%...

Ne znam sta da radim, neckam se vec par dana da li da pustam kukuruz po 31 dinar ili da cekam koji dinar vise, jer ovolika je cena kod nas trenutno ko nema na kucnom lageru? Mozda bude i manje, covek proso da poludi od svega ovoga...
Psihički si miran zato što ti skladištar ne računa lager ali ti zato plaća 10-15% cenu manju nego tržišnu. Nije šija već je vrat . Ljudi budite svesni da ni kod babe nema za džabe! Čim nekome predjete vagu taj neko ima trošak svaki put kada pipne taj kukuruz. Na ulazu, na premeštanju, na fumigaciji, na izlazu.

тренутно немамо другог избора, тако је како је и свесни смо тога...Проблем би био када би се наплаћивао лагер и још приде и мања цена...раније је цена била ту негде динар нижа од берзанске, сада је ова...јбг ако успемо да на лето нарпавимо складиште, све ће остати код нас, па шта нам онда бог да...Неко каже ако је роба код тебе ти си газда...могу они нама и тада да не кажем шта, ако буду хтели и када храна буде код нас...

To sto vam ne naplacaju lager ispada mnogo skuplje po tebe, ako ce ti platiti 31 sada

Nazad
Vrh