Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
Ma kakva štranka... Takvi su u ono vreme završavali sa krampom u rukama, na golom otoku! :zli: :zli: :zli:

Ovih dana cena ide još gore :bravo: . Trenutno kod mene 1800 din :bravo:
Post je spojen: [time]1292197985[/time]

1837.50 din :cao: ili 1890.00 din :bravo:
Post je spojen: [time]1292223360[/time]
Post je spojen: [time]1292248610[/time]

worm je napisao(la):
Strpite se cuo sam da ce mu u martu biti dobra cena ,preko 20 din. :D ::svaka cast::
Od koga ? Koji je taj sto zna da ce u martu biti preko 20din?
Tako je bilo i 2007, ako me secanje sluzi pa smo na kraju prodavali i za 10din. Nekazem da nece biti ali da neko zna unapred, duze od nedelju dve, cisto sumnjam.

Samo da drzava ne udari kontru pa zabrani izvoz kukuruza sbog stocarstva .Mada je nafta sve skupla pa ga guraju u bio dizel pa to povlacu dosta kukuruza mada ko zna sta ce biti ako dogura 18 dinara ja ga odma prodajem sa lagera pa kud puklo ,dok stigne mart i skinu par procenata za cuvanje lager i ostale namete to je to 20 dinara

Ma sta znam ako evro ode na 120 kako prognoziraju Djavo ce ga znati sta raditi sa njime
Post je spojen: [time]1292258138[/time]

Pa skoro isto , ako neplatis na mostu platis na cupriji.ali kod borica nije bilo guzve a ja sam jos 24 septembra krunio pa su samo oni primali ali za sad su fer i korektni

Sta znam ja sam 25 septembra prvu turu predavao sa 20 vlage ,pa sam nosio kod BB na susenje pa prodavao u super protein po 18 din ,platio sam samo izlaz a prevoz do super proteina ne mi je priznala zadruga preko koje zam predao u SP

Nazad
Vrh