MOMOSARIC
Član
Koliko je to bez pdva ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav je prinos?Almex. Sa 14% je 26.68 din sa pdv-om
Je l znas mozda neku informaciju za nas kraj, je izasao neko sa nekom cenom?u Jagodini jos nema nista.Kakav je prinos?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Nemam pojma ni ja nisam cuo da je neko izasao sa cenom,Jagodinci cute jos uvek ne znam De Heus koliko placa...to kad krene skidanje znace se,jos niko nije krenuo kod nasJe l znas mozda neku infirmaciju za nas kraj, je izasao neko sa nekom cenom?u Jagodini jos nema nista.
U pravu si, ja bih prodao nekih dva vagona e sada ako je razlika 4-5 dinara ja gubim 100000 to je mnogo na ovakav prinos.Bolje i pola da platim nego da izgubim sve.Za sve vas u čijim krajevima otkupljivači ucenjuju sa cenom i budu niži i po nekoliko dinara (mislim na sve južno od Save i Dunava), a pri tom imate robe da napunite jedan kamion, nadjete kamion i terate gde je bolja cena. Ja moju robu vozim i na preko 150 km udaljenosti, platim prevoz i budem u plusu nego da sam dao lokalnim derikožama. A da ne pričam koliko sada ima otkupljivača koji šalju svoje kamione.
Pa niko nije ni rekao da je ovo visoka cena? Smesna prica....na 30m/kj prosek na i cenu 26din pun **greška love na sve ostaloAj polako ljudi, svake godine u ovo vreme ista panika . Koja visoka cena??? Pa jel vidite da sve ode 100% gore. Od veštaka, hemije hrane, gorivo preskupo. Ova cena je sranje, rod isto tako, ja lično čekam veću.
Ja napisah pocetkom jula 300 e/tona...tada je vec bilo izvesno da ce rod biti mali...Aj polako ljudi, svake godine u ovo vreme ista panika . Koja visoka cena??? Pa jel vidite da sve ode 100% gore. Od veštaka, hemije hrane, gorivo preskupo. Ova cena je sranje, rod isto tako, ja lično čekam veću.