Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Ja sam napravio od armature smestaj za kukuruz, kupio spuz, pa koja cena bude na zimu- prolece onda ce se trgovati. Koliko god da rodi neka ga kod mene u dvoristu...

I ja se razmisljam sta uraditi sa kukuruzom, lepa je cena, rod kakav je takav je, da ne naprave opet neku igranku kao one godine sa aflatoksinom pa da obore cenu. Na kucni lager ce ici svakako ali koja kolicina, sve, polovina…?!

Јаооо ја једва чекам да падну први одкоси да дођем до динара...какво складиштење...деца у школу аренде,гуме нафта у што би Моји Сремци рекли у Рајчуг ко је имао и ко има Коње схвати ће

Još niko nije napravio prostor za novi rod kuk. Ja danas nosio uzorak na nekoliko mesta svi hoće ali nisu se organizovali. Uzorak gledaju prevrću mirišu, kažu uhvatila bolest kuk.
Parkiram prikolice ispod šupe dok se ne organizuju, a da kada ih pitaš za cenu takođe neznanju ništa.

Kod nas se jos nezna cena, vrsa moze da pocne ali ne verujem da ce biti preko 20dinara, daj boze ali tesko.Na svu muku i slab rod sada nas pljackaju jer ce cena sigurno ici bar 5-6 dinara kasnije, to je i logicno jer kako bi zaradili ovi foteljasi.Ministar rece da je dobar rod, ispadosmo budale svi a on pametan.

Чек' Миловане... Са 20% влаге ти обрачунали 24,80 или је то цена за ЈУС, па ће ти одбити по табели?

Nazad
Vrh