IMT-550
Član
i ja kazem.........toshiba je napisao(la):šandor je napisao(la):Ovih dana očekujte poskupljenje kukuruza
Imas ako si pogodio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ja kazem.........toshiba je napisao(la):šandor je napisao(la):Ovih dana očekujte poskupljenje kukuruza
Imas ako si pogodio
jel to proslogodisnji kukuruz?mladen87 je napisao(la):jutros bio na pijaci,imam nesto susenog kukuruza pa vozio da unovcim al mrka kapa!preko 25 ljudi je doteralo kukuruze da proda!cena od 13 do 15 pa ko koga.......uglavnom babe i dede na biciklovima kupuju po jednu vrecu i to zanovetaju sacuvaj Boze!upalim masinu i bezi kuci!
novi kukuruz!francuz je napisao(la):jel to proslogodisnji kukuruz?mladen87 je napisao(la):jutros bio na pijaci,imam nesto susenog kukuruza pa vozio da unovcim al mrka kapa!preko 25 ljudi je doteralo kukuruze da proda!cena od 13 do 15 pa ko koga.......uglavnom babe i dede na biciklovima kupuju po jednu vrecu i to zanovetaju sacuvaj Boze!upalim masinu i bezi kuci!
kreso je napisao(la):kod nas je cijena od 1.1kn-1.2 kn kg za 14% vlage , mada se otkupljuje negje po 0.90 kn do 30%vlage a na maalo cijene idu i do 1,4 kn kg