Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
jutros bio na pijaci,imam nesto susenog kukuruza pa vozio da unovcim al mrka kapa!preko 25 ljudi je doteralo kukuruze da proda!cena od 13 do 15 pa ko koga.......uglavnom babe i dede na biciklovima kupuju po jednu vrecu i to zanovetaju sacuvaj Boze!upalim masinu i bezi kuci!

mladen87 je napisao(la):
jutros bio na pijaci,imam nesto susenog kukuruza pa vozio da unovcim al mrka kapa!preko 25 ljudi je doteralo kukuruze da proda!cena od 13 do 15 pa ko koga.......uglavnom babe i dede na biciklovima kupuju po jednu vrecu i to zanovetaju sacuvaj Boze!upalim masinu i bezi kuci!
jel to proslogodisnji kukuruz?

francuz je napisao(la):
mladen87 je napisao(la):
jel to proslogodisnji kukuruz?
novi kukuruz!

U Ilandzi na dva otkupna mesta 16 a na trecem 16.5 din. jus. Veca razlika moze da bude u vlagomerima jer isti uzorak ima i do 4% razlike :udri: pa troskovi susenja na tu razliku :udri:

Vlagomeri su na većini mesta podešeni na više. Dokazano. komšija kupio vlagomer u Nemačkoj i potvrdio istinitost velike prevare kod nas. Ovo je sve što smem da kažem.

kod nas je cijena od 1.1kn-1.2 kn kg za 14% vlage , mada se otkupljuje negje po 0.90 kn do 30%vlage a na maalo cijene idu i do 1,4 kn kg

kreso je napisao(la):
kod nas je cijena od 1.1kn-1.2 kn kg za 14% vlage , mada se otkupljuje negje po 0.90 kn do 30%vlage a na maalo cijene idu i do 1,4 kn kg

Ok,to, ali bolje bi bilo da prebacis cene u euro, nisam siguran da znam kurs kune :cao:, 1e = 7,5kn ?

Nazad
Vrh