Farmer Bob
Član
Kod nas jos uvek 16-16.5din/kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sta ako opet bude 20-21 din kila? Pa da vidis dal bi ti se isplatilo... sve je to kockanje,pa sad izvoltezoran kjlajicevo je napisao(la):ja sam imao 78 meteri zrna na jutru to sam prodao po ceni od 12.90din tel-kel vlaga je bila 20%. to znaci ispada da sam imao preko vagona klipa po vasoj racunici koliko bi meni trebalo radnika da to ucardukuje,koliko bi platio krunjenje na prolece i PO KOJOJ CENI bi prodao zrno.
šandor je napisao(la):Ovih dana očekujte poskupljenje kukuruza
šandor je napisao(la):Ovih dana očekujte poskupljenje kukuruza
Naš drug Šandor je ko baba vanga.... nemam pojma otkud zna al uvek pogodi...DusanA je napisao(la):šandor je napisao(la):Ovih dana očekujte poskupljenje kukuruza
Jel ti ti nesto znas, a neces da kazes ?
od 43-46kg sve zavisi koja rukaNorth ARMY je napisao(la):Cika Jovo koliko je KG taj "dzak" ??
rasa02 je napisao(la):Mene je malopre zvao jedan nakupac,nudi mi 16 din/kg tel kel
Da , tako je na pijaci kod nas... A u poljo apoteci u Sopotu, je 50Kg-1150 Dinarcica.cika_jova je napisao(la):od 43-46kg sve zavisi koja rukaNorth ARMY je napisao(la):Cika Jovo koliko je KG taj "dzak" ??
cika_jova je napisao(la):sta vam znaci to " tel kel "
cika_jova je napisao(la):hvala Dr.Gruja
ja mislio da to znaci pare odmah
cika_jova je napisao(la):hvala Dr.Gruja
ja mislio da to znaci pare odmah