Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,4%
  • Ne

Glasovi: 160 46,6%

• Ukupno glasača
    343
1€ = 7,4 kn , a kad nemogu nikad naći tečaj kuna dinar

Molim vas, interesuje me kolika je cena kukuruza obranog ovih dana. Ako nije problem, cena može biti izražena po kg ili po klipu.

Hvala unapred!

Jao b_a_t_a, sada si me posramio. Nisam mislila po klipu već npr. 60 m zemlje sa kukuruzom u klipu.
:sta:

Vojvodjanka je napisao(la):
Jao b_a_t_a, sada si me posramio. Nisam mislila po klipu već npr. 60 m zemlje sa kukuruzom u klipu.
:haha: sad si jos bolje objasnila :haha:
kaze se cena kukuruza u klipu

Cena kukuruza u Nemackoj stagnira 10ak dana, tada je bila 209Eura / T
Danasnja cena 203.50,-Eura
Ima li koga da nam kaze kako se u Madjarskoj krece?

toshiba je napisao(la):
Vojvodjanka je napisao(la):
:haha: sad si jos bolje objasnila :haha:
kaze se cena kukuruza u klipu

Važno je da si razumeo šta sam pitala. Ima li nade da dobijem odgovor makar na ovoj strani. Jako sam nestrpljiva. :udri:

Hvala unapred.

toshiba je napisao(la):
@Sandor
Pivo ceka, ali :nono: cena.

Polako ::namigivanje::

Kukuruz je u protekloj nedelji takođe podigao nivo ravnotežne cene. Od 18 zaključenih kupoprodajnih ugovora, čak 14 trgovinskih aranžmana u trgovanju kukuruzom je zaključeno po ceni od 17,82 din/kg (16,50 bezPDV). Inače, prosečna cena trgovanja iznosila je 17,78 din/kg (16,46 bez PDV), a to je za 1,46% veća cena nego prethodne nedelje. Dokle god izvozna tražnja bude toliko aktivna kao što je ovih nedelja, a sve su najave da će tako biti i ubuduće, tržište kukurza će biti vrlo aktivno, a cena dobra.

odkupljivaci pricaju da od sutra cena ide dole? a imam ponudu 16 terkel? mislim da cena stagnira u madjarskoj je174e t neverujem da ce dole kao sto oni pricaju.bar ne jos uvek

Nazad
Vrh