Јесам решио сам га нисам по 25дин али нисам ни далекоSta si ti uradio, jesi ga prodao? Vidim da si sad nesto plasljiv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Јесам решио сам га нисам по 25дин али нисам ни далекоSta si ti uradio, jesi ga prodao? Vidim da si sad nesto plasljiv
Pa nisi baš ispao fer, ako si već prodao mogao si da napišeš da si ga se rešio, da si prelomio. Da me ne shvatiš pogrešno, ali problem ne bi ni bio da nisi pre toga malo "palio" masu da ga ne daješ ispod 25. Zamisli par članova koji bez pokrića šire priču da će biti 23-25din, ljudi hoće takve stvari da veruju i na kraju se zajebu bez veze.Јесам решио сам га нисам по 25дин али нисам ни далеко
Pa nisi nas ni ti obavestio da si prodaoPa nisi baš ispao fer, ako si već prodao mogao si da napišeš da si ga se rešio, da si prelomio. Da me ne shvatiš pogrešno, ali problem ne bi ni bio da nisi pre toga malo "palio" masu da ga ne daješ ispod 25. Zamisli par članova koji bez pokrića šire priču da će biti 23-25din, ljudi hoće takve stvari da veruju i na kraju se zajebu bez veze.
Inače i ja sam se rešio prošle nedelje komplet roda '20, prosečna cena po kojoj sam prodao 19,75din sa sve PDV-om, dabome.
Ako budes prolazio da uslikas tablicu da vidimo kakvi su sa odbicima recimo na 16 do 17% koliko skidajuKod nas Konzul 19.50 din
A ostali 18din
На ту влагу скину од 10-13% значи на вагон кукуруза скину негде до једне тонеAko budes prolazio da uslikas tablicu da vidimo kakvi su sa odbicima recimo na 16 do 17% koliko skidaju