Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Јесам решио сам га нисам по 25дин али нисам ни далеко :osmeh:
Pa nisi baš ispao fer, ako si već prodao mogao si da napišeš da si ga se rešio, da si prelomio. Da me ne shvatiš pogrešno, ali problem ne bi ni bio da nisi pre toga malo "palio" masu da ga ne daješ ispod 25. Zamisli par članova koji bez pokrića šire priču da će biti 23-25din, ljudi hoće takve stvari da veruju i na kraju se zajebu bez veze.
Inače i ja sam se rešio prošle nedelje komplet roda '20, prosečna cena po kojoj sam prodao 19,75din sa sve PDV-om, dabome.

Извињавам се ,нашалио сам се на рачун ценовног раста и наглог скока па реко даће Бог да буде и 25дин ,ништа лоше тиме нисам мислио

Pa nisi baš ispao fer, ako si već prodao mogao si da napišeš da si ga se rešio, da si prelomio. Da me ne shvatiš pogrešno, ali problem ne bi ni bio da nisi pre toga malo "palio" masu da ga ne daješ ispod 25. Zamisli par članova koji bez pokrića šire priču da će biti 23-25din, ljudi hoće takve stvari da veruju i na kraju se zajebu bez veze.
Inače i ja sam se rešio prošle nedelje komplet roda '20, prosečna cena po kojoj sam prodao 19,75din sa sve PDV-om, dabome.
Pa nisi nas ni ti obavestio da si prodao😀

@ratatatui Znam da nije zlonamerno, igra reči. Samo nekad zna da naškodi jbg.
@nikola indjija Nisam, jer nisam podoban za davanje info-a, nemam nalog na berzi pa da znam kako se ponaša tržište. Članovi koji su imali uvid u sve to su pomogli nama (bar meni) da se odlučimo. A ja sam isto tako prosledio informacije koje sam pročitao ovde ljudima iz sela sa kojima sam u kontaktu, bez da ulazim u to da li će da prodaju ili ne.

Mi koji nismo prodali cekacemo pa cemo videti kako cemo proci...
U ovoj drzavi je sve naopako pa tako i ova situacija sa kukuruzom.
Ovo su sve igrarije par ljudi koji se uvek bogate na nas racun

Pristigla zaduženja još pre neki dan a za koji dan će opet nova tura razduženja. Obračunao danas po 18,5 veću količinu, a ostalo i ovo još malo što imamo da skidamo ćemo ostaviti za kockanje...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Konzul
805aa4ecbfa0e2c38637febda984c20e.jpg

Послато са Redmi 8 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh