Ja sam letos iz cardaka presusen prodavao po 18din/kg bez bonifikacije na vlagu i cekam novce 10 meseci od branja. Sad kako ovrsim dobijem 19.5, nisam zeleo da kockam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pametno-a i vreme će pokazati.Ja sam letos iz cardaka presusen prodavao po 18din/kg bez bonifikacije na vlagu i cekam novce 10 meseci od branja. Sad kako ovrsim dobijem 19.5, nisam zeleo da kockam.
19.5 din sa njive sada? koja sorta pa je ispod 14% vlagaJa sam letos iz cardaka presusen prodavao po 18din/kg bez bonifikacije na vlagu i cekam novce 10 meseci od branja. Sad kako ovrsim dobijem 19.5, nisam zeleo da kockam.
Pa gde si dobio onda 19.5din? Dobio si izmedju 17-18din kad skinu na vlagu....u avgustu se ove godine nije skidao kukuruz ispod 14 vlage sigurno,u septembru da ali cena je tada bila oko 15-16U avgustu je svaka ispod 14% vlafe i niko ne doplacuje razliku. Sad je svaki iznad 14% i kad odbiju bar znam sta su odbili.
Dobio ja u utorak-sredu 19.5 sa 8% za vlagu 15.8-15.9. Kukuruz ovršen milimetar pre zadnje kiše.Pa gde si dobio onda 19.5din? Dobio si izmedju 17-18din kad skinu na vlagu....u avgustu se ove godine nije skidao kukuruz ispod 14 vlage sigurno,u septembru da ali cena je tada bila oko 15-16
Super cena..uspeo si u poslednji cas da ubodes cenu a i kisa bila u cetvrtak...kome? Farm? Matijevic? Zeljko?Do
Dobio ja u utorak-sredu 19.5 sa 8% za vlagu 15.8-15.9. Kukuruz ovršen milimetar pre zadnje kiše.
Код нас 20дин чекам 25дин па ћу кренем у акцију