Aca97
Član
Ne, u MihajlovcuJe l' to mozda onaj pored puta kad ides prema Azanji sa leve strane ? U nedelju sam prolazio ima dosta kukuruza u onom podnom skladistu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, u MihajlovcuJe l' to mozda onaj pored puta kad ides prema Azanji sa leve strane ? U nedelju sam prolazio ima dosta kukuruza u onom podnom skladistu.
Ne, u Mihajlovcu
To je spoljna vlaga koja kukuruzu ne daje na tezini jer on nije sirov vec se kad ga ubacite u krunhac i krupac prasi kao da je 13vlaga.Dranje, ali tako je svuda. Sve preko 17% vlage cista pljacka jer realno oni ga tu na 17-18% suse do 15-15.5 i tako ide dalje, niko od njih ne susi to na 13.5-14 ali bitno da se odbijaju i troskovi susenja za 30% vise od realnih.
Za 17.1% ti skinu 15% a njih da to spuste na 15% vlage kosta mozda 5, onih ostalih 10% sto ti odbiju je cista zarada.
Nemoj nas plasiti vise pa bice sta bude, ima nas koji jos nismo ni zrna skinuliJuče kod nas 18.5 sa 8% pdv, a danas 18 sa 8%pdv-a.
Do kraja nedelje cena još u padu. Nema kupaca za ponuđeni kukuruz.
Da to je cena 18.5 plus 10%pdv...ne lupetajte ne bunite narod.20.30 sa 8%pdv na Gea berzi od jutros.
Ne razumem Vaš post? Ko lupeta i buni narod?Da to je cena 18.5 plus 10%pdv...ne lupetajte ne bunite narod.
To na berzi,na silosima uzimaju ne odbijajuCena stoji ili je blago pala.
Kukuruz se teško prodaje i danas. Mnogo, mnogo je veca ponuda nego potražnja.
ZadrugaZadruga ili Tole ? Tamo su korektni i jedni i drugi koliko sam ja imao prilike da ih upoznam.
Inace, Mikros u Selevcu isto pala cena na 18, pre oko nedelju dana kad sam pitao bila je 19.
Zar robne rezerve ne otkupljuju po 19.5 dinara?Mistral komerc temerin placa 22din
Otkupljuju za robne rezeve
Treba licna karta aktivan status i racun
Fizicko lice moze od 50 do100t da proda.