Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 52,9%
  • Ne

Glasovi: 163 47,1%

• Ukupno glasača
    346
Juce cujem vrsen pritisak na par otkupljivaca oko dogovaranja cena,eto a pre neki dan smo ih pominjali ovde. Vestacki ambijent,cist monopolizam.Agroglobe.Ne verujem da sad mogu zaustaviti cenu,mogu na kratko ali ne u narednom duzem periodu,jbg sad smo navikli na 20+.

Juce cujem vrsen pritisak na par otkupljivaca oko dogovaranja cena,eto a pre neki dan smo ih pominjali ovde. Vestacki ambijent,cist monopolizam.Agroglobe.Ne verujem da sad mogu zaustaviti cenu,mogu na kratko ali ne u narednom duzem periodu,jbg sad smo navikli na 20+.
Nece biti ni prva ni poslednja ovakva godina.
Pre neznam tacno kada jos mo brali u klipu u prolece bilo 18 mene mrzilo da krunimo a posle u avgustu ga jedva prodao po 15 i to bez novaca

Mislis da ce se cena vratiti na 20+? Ja cujem da dolaze nove barze sa vestackim djubrivom i da treba da se tovare kukuruzom...

Napatite kukuruz,cena ide na 15 dinara,verovali ili ne

Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока

Nije korektno pitati ,odakle informacije,čovek ima svoje izvore ,al kad se sabere dva i dva mi smo dva meseca imali kolko tolko slobodno tržište nije bila formirana vlada,sad se sve vraća na staro ,može da bude u okruženju kolko oće, čak i duplo skuplji, biće koliko se oni dogovore i kraj.

Наравно да је битно колико је информација тачна...У супротном је не треба ни објављивати.Ко шта мисли то тренутно није битно.Код Нас је од пре неки дан са 19,5 пао на 18,5...нисам имао времена да одем и обрачунам тај дан али око од Недеље дође до 19 мој је јер сам том ценом и више него задовољан пре жетве сам ишао не неких 15-16 дин.

I ja sam imao 20 dinara,cekao 22 da naplatim,i cujem da je pad na 19,receno mi da naplatim,jer ide sutra dan na 18 ,tako i bi,a da ce ga vratiti na 15 za kratko vreme,bolje je da je izvor,salobo obavesten

Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока

На оваквој години и 17-18дин је добро , неком је мало да је и 25 дин.Реално могу сви лепо да зараде свима се пружила прилика ,ал и та глава није свима иста

Nazad
Vrh