Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Agro-trans
Nece biti ni prva ni poslednja ovakva godina.Juce cujem vrsen pritisak na par otkupljivaca oko dogovaranja cena,eto a pre neki dan smo ih pominjali ovde. Vestacki ambijent,cist monopolizam.Agroglobe.Ne verujem da sad mogu zaustaviti cenu,mogu na kratko ali ne u narednom duzem periodu,jbg sad smo navikli na 20+.
Mislis da ce se cena vratiti na 20+? Ja cujem da dolaze nove barze sa vestackim djubrivom i da treba da se tovare kukuruzom...Juce cujem vrsen pritisak na par otkupljivaca oko dogovaranja cena,eto a pre neki dan smo ih pominjali ovde. Vestacki ambijent,cist monopolizam.Agroglobe.Ne verujem da sad mogu zaustaviti cenu,mogu na kratko ali ne u narednom duzem periodu,jbg sad smo navikli na 20+.
Mislis da ce se cena vratiti na 20+? Ja cujem da dolaze nove barze sa vestackim djubrivom i da treba da se tovare kukuruzom i to velika kolicina...
Ne verujemoIsto tako mora posle ići gore... Veštački je oborena. Potražnja u svetu i dalje velika. Možda se i izjednačimo sa komšilukom ali i kod njih će rasti.Napatite kukuruz,cena ide na 15 dinara,verovali ili ne
Послато са SM-J610FN помоћу Тапатока
A 25 din?Nece biti ni prva ni poslednja ovakva godina.
Pre neznam tacno kada jos mo brali u klipu u prolece bilo 18 mene mrzilo da krunimo a posle u avgustu ga jedva prodao po 15 i to bez novaca
Sve je moguce, monopol je cudo.Napatite kukuruz,cena ide na 15 dinara,verovali ili ne
Na osnovu koih informacija ste došli do te cene???Napatite kukuruz,cena ide na 15 dinara,verovali ili ne
Na osnovu koih informacija ste došli do te cene???Napatite kukuruz,cena ide na 15 dinara,verovali ili ne