Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepo ,lepo.Kolko su pojeli?Moji pilici danas usli u petu nedelju prosek 2.1 kg prezadovoljan sam.![]()
Lepo ,lepo.Kolko su pojeli?![]()
Dobri su. Ja sirce ne upotrebljavam. Samo 100% koncentrat u petoj nedelji prosek 2.1kg neko manje neko vise. Sad ce za neki dan da stigne i nova tura ako budu kao ovi bice super.zdravo svima pilice sam uzeo 6.septembra,imam sedamdeset kom.dans sam ih merio tezina od 1,3-2,1 kg dali je to dobra kilaza za njih .jabukovo sirce cu da im stavljam od sutra do pre tri dana su dobijali ad kapi (sad im nedajem vise ili bi mozda trbalo jos neki dan) hranim ih sa 100% koncentrat.
@trnke da ti pilici nerasturaju koncentrat pa su pojeli toliko brzo I, uradi matematiku i vidi koliko bi te kostalo da na tu kolicinu I a koliko II, ja sam eksperimentisao sa turom koju sam uzeo aprila i 19. dana im dao II i nisam zadovoljan kilazom.
Ja sam primetio da ovi sada imaju malo kao zaobljeniju glavu nije spicasta a cini mi se da je ranije bilo vrlo malo takvih a ti su uglavnom bili najtezi![]()
sta vise danas mi se javila zena da bi uzela i one od 1,5 kg!
Pa sta ima na tom piletu da se pojede?
Postoje .To su oni koji ti i uši pojedu a ne naprave kilažu a po utrošku hrane su trebali biti 3,5 do 4 kg. E takve prodaju kao Gril piliće pa pokušavaju na ceni malo da se izvuku.sve je to ok, ali moje pitanej je: da li uistinu postoje pilici za grill i za tov na vecu kilazu?
kako raspoznati koje je kakvo? eventualno sorta?
i ovi za grill, da li se krace tove?