Aleks
Član
takve pojilice pravi firma iz cacka feroterm broj telefona032/227-118 nema potrebe dogovarati se o takvim stvarima preko privatnih poruka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Да ли и ја могу да добијем податке о појилици на пп. хвала

Kojom hranom si ih hranio?Danas sam merio pilice i imaju neko 2,300 neki 2 a neki 1,800 a juce im je bilo 6 nedelja tacno.
M eni to deluje nekako malo.
Trebalo bi boljeee.Negde se zatajilo.Danas sam merio pilice i imaju neko 2,300 neki 2 a neki 1,800 a juce im je bilo 6 nedelja tacno.
Meni to deluje nekako malo.

ja mislim ros ,uzimala sam ranije od njega.pa pre ovih vrucina jedva su imali perja bili onako golisavi a sad bas svi imaju onako dosta perja.
---------- Poruka napisana u 16:50 ---------- Prethodna poruka je at 16:48 ----------
I da ako neko zna da mi kaze posto mi je Sinkovic tj njegova inkubatorska stanica tu na manje od jednog kilometra jer mozda neko zna koji on hibrid uzgaja?
To je ipak verovatno prolazni problem.Sinkovica izuzetno cenim i postujem i vazi za najvecu inkubatorsku stanicu u Srbiji,a i sire.