SAMA
Moderator
Nemoras bas svugde da im zavirujes.
Opusti se malo i uzivaj.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne zavirujem ih ja bas toliko. Nego kada uđem da obiđem oni lepi, puj puj da ih ne ureknem, žute se trčkaraju veseli pa onda ugledaš tu gadnu boju ispod repa. Nekako fuj.![]()
To je uobicajena pojava u toj starosti.Nista ti nece biti mrsko da skines to sto ti smeta a i ne moras.Ako primetis da je to bas izrazeno da je pile usporeno e onda to moras uraditi da ne idemo u detaljeNe zavirujem ih ja bas toliko. Nego kada uđem da obiđem oni lepi, puj puj da ih ne ureknem, žute se trčkaraju veseli pa onda ugledaš tu gadnu boju ispod repa. Nekako fuj.![]()
od 30 komada jedno crklo a danas zaklano 18 komada i ocisceni su prosek preko 2,5 kg sa gebi gotovom hranom. inace imali su 6 nedelja
Ljukavo ljisic, pitaš a znaš!![]()
sve to stoji sto vi pricate, ali toliko smo svi zatrovani svim i svacim da nam ti pilici nece bas mnogo skratiti zivot.
inace ,ako se kupe tronedeljni pilici, da li je bitno da znam sa kojom su hranom hranjeni ili moze da se nastavi sa bilo kojom?