Na osnovu priča sa foruma teško da bi mu samo jedan dva uginula ako su 40 dana na jedinici, jedino ako mu jedinica nema nekih 19% proteina.
Ako ima 19% prot. onda je dvojka sa kokcidiostatikom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na osnovu priča sa foruma teško da bi mu samo jedan dva uginula ako su 40 dana na jedinici, jedino ako mu jedinica nema nekih 19% proteina.
Znam, ali isto tako je ovde pisano o tome da pilići ne mogu duže od 30 dana na jedinici a da ne crkavaju.
Procitaj ono u "zabava smesne slike...".Sta sve covek nece izmisliti,samo da ne mora kod pilica.![]()
Ja isto koristim infra sijalice.Iskljucivo bele.Kod nekih,kad nosim kilase sam vidjao i crvene.To je greska.Crvene su za prasice,a pilici pod crvenim svetlom ne vide dobrno se moze koristiti kad se pilici hvataju.Otuda i potice naziv kokosije slepilo.Po meni je bolje koristiti 2 sijalice od 150W,nego jednu od i da je 300W zbog iste snage,ali naravno su 250W.
Na ovima piše da daju toplote kao ove od 250W a u stvari su 175W, pitao sam prodavce, imaju manje ali ove od 175W su najjače i on mi je potvrdio da ona menja tu od 250W.