Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

P.S. imam jedno pitanje: sta ako mi opet neko strefi srcka, jel mogu da ga prikoljem, ima li neke veze sto jedu dvojku, i nisu procisceni, i tako to...

rastura stvarno nije bilo uopste, jer jedu iz koritanca, i nemogu da rasipaju hranu uopste.. pa sad 28 bilo do 30 dana, sad manje 3, znaci, tako nesto mu dodje....Pilici su iz Stalaca, Spasic proizvodjac, mozda ga Robins poznajes

Vidim da ti je Robins vec odgovorio a u prilog tome je da oko mene komsije kupuju pilice od jedan kilogram i posle ga hrane sa koncetratom za "produzeni tov" i prekrupa kukuruzna i to po sledecoj tablicikoliko jedno pile pojede za vreme tova koncetrata jel moze neko da mi odgovori ako zna?

Ne znam kako se broj 15 pise velikim,a svakako zasluzuje.
I kad nekad kupim pilice ja trazim da pilici budu preko 2 kg i ovako dobijam krilca i 1 batak sa piletaToliko ga nafaliste,da cu do kraja i ja sa cobb500 preci na F15.Ne znam kako se broj 15 pise velikim,a svakako zasluzuje.
U svakom slucaju konverzija ispod 2 je ok.Pogotovo za tu kilazu.Da ne bude zabune,pile je ekonomicnije sto je manje.Oni od 3 do 4 kg ,da ne kazem veci imaju vecu konverziju.Zato i necete naci po marketima velike pilice.Sve su portabl.
hahaha SAMA Druze , ja stvarno nzm sta je to, ali da napreduju napreduju.. evo ovako, utroseno 30kg.Gebijeve jedinice, zatim 80kg.dvojke, sada sam pomesao jos 10kg.zemunske dvojke, posto Gebi nisam naso, 8kg.prekrupe, i 5kg.psenice, i ostalo je za posle jos 7 kg.prekrupe, i 5 kg.prekrupe, i plus kuvane koprive, i piju vodu od kopriva.Kad to pojedu idu na klanje. Popili 4 kesice Elavitola, Jednu ipo Vezemycun R, pojeli 2kg.Kostanvita. hibrid je Hubbad F15..eto to je sve od Hrane. Izgleda da je caka u tome sto sam ih uzeo kada nije bila sezona, i selekcija je bila jaka, pa mi zapali najbolji..![]()