Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidim da ti je Robins vec odgovorio a u prilog tome je da oko mene komsije kupuju pilice od jedan kilogram i posle ga hrane sa koncetratom za "produzeni tov" i prekrupa kukuruzna i to po sledecoj tablicikoliko jedno pile pojede za vreme tova koncetrata jel moze neko da mi odgovori ako zna?
I kad nekad kupim pilice ja trazim da pilici budu preko 2 kg i ovako dobijam krilca i 1 batak sa piletaToliko ga nafaliste,da cu do kraja i ja sa cobb500 preci na F15.Ne znam kako se broj 15 pise velikim,a svakako zasluzuje.
U svakom slucaju konverzija ispod 2 je ok.Pogotovo za tu kilazu.Da ne bude zabune,pile je ekonomicnije sto je manje.Oni od 3 do 4 kg ,da ne kazem veci imaju vecu konverziju.Zato i necete naci po marketima velike pilice.Sve su portabl.
hahaha SAMA Druze , ja stvarno nzm sta je to, ali da napreduju napreduju.. evo ovako, utroseno 30kg.Gebijeve jedinice, zatim 80kg.dvojke, sada sam pomesao jos 10kg.zemunske dvojke, posto Gebi nisam naso, 8kg.prekrupe, i 5kg.psenice, i ostalo je za posle jos 7 kg.prekrupe, i 5 kg.prekrupe, i plus kuvane koprive, i piju vodu od kopriva.Kad to pojedu idu na klanje. Popili 4 kesice Elavitola, Jednu ipo Vezemycun R, pojeli 2kg.Kostanvita. hibrid je Hubbad F15..eto to je sve od Hrane. Izgleda da je caka u tome sto sam ih uzeo kada nije bila sezona, i selekcija je bila jaka, pa mi zapali najbolji..