Pitanje kvaliteta hrane je komplikovano.Hrana je uvek rebus.Moje dosadašnje iskustvo kaže da svako od proizvođača hrane poseduje tehnologiju koja garantuje kvalitet, ali često komponente nisu u kvalitetu.Konkretno ja sam u nekom periodu imao problem sa hranom 100%, bilo je to u nekom trenutku, kada im je kukuruz bio buđav zbog većeg procenta vlažnosti nego je dozvoljeno.Smatram da je jako diskutabilno nekome preporučiti proizvođača hrane obzirom da je kvalitet promenljiv.Teorijski i praktično je moguće da u jednoj vreći ne bude kvalitet hrane isti.
Zamislite mešaonu koja napuni pola vreće a sledeća tura u toj mešaoni dopuni vreću.
Sada kada bi me neko pitao koja je hrana dobra ne bih smeo da se izjasnim a u opticaju je bila od "Inberga", "Jabuke", "100%", "Komponente", "7.juli Debrc", "Proteinka" i da dalje ne nabrajam.
Zato treba biti prusitan u farmi uočavati, gledati potgrtošnju hrane, vode, meriti piliće ......

Zamislite mešaonu koja napuni pola vreće a sledeća tura u toj mešaoni dopuni vreću.
Sada kada bi me neko pitao koja je hrana dobra ne bih smeo da se izjasnim a u opticaju je bila od "Inberga", "Jabuke", "100%", "Komponente", "7.juli Debrc", "Proteinka" i da dalje ne nabrajam.
Zato treba biti prusitan u farmi uočavati, gledati potgrtošnju hrane, vode, meriti piliće ......

. Zivimicin ako je tovni nastavi jos dve nedelje, ako je antibiotik onda prekidaj. Hranilice moraju biti okacene inace ces imati veliki rastur hrane. Probaj da nabavis hranilice kao sto ima valjevac, one sa obrucevima velika je usteda na hrani.