Pitanje kvaliteta hrane je komplikovano.Hrana je uvek rebus.Moje dosadašnje iskustvo kaže da svako od proizvođača hrane poseduje tehnologiju koja garantuje kvalitet, ali često komponente nisu u kvalitetu.Konkretno ja sam u nekom periodu imao problem sa hranom 100%, bilo je to u nekom trenutku, kada im je kukuruz bio buđav zbog većeg procenta vlažnosti nego je dozvoljeno.Smatram da je jako diskutabilno nekome preporučiti proizvođača hrane obzirom da je kvalitet promenljiv.Teorijski i praktično je moguće da u jednoj vreći ne bude kvalitet hrane isti.
Zamislite mešaonu koja napuni pola vreće a sledeća tura u toj mešaoni dopuni vreću.
Sada kada bi me neko pitao koja je hrana dobra ne bih smeo da se izjasnim a u opticaju je bila od "Inberga", "Jabuke", "100%", "Komponente", "7.juli Debrc", "Proteinka" i da dalje ne nabrajam.
Zato treba biti prusitan u farmi uočavati, gledati potgrtošnju hrane, vode, meriti piliće ......
Zamislite mešaonu koja napuni pola vreće a sledeća tura u toj mešaoni dopuni vreću.
Sada kada bi me neko pitao koja je hrana dobra ne bih smeo da se izjasnim a u opticaju je bila od "Inberga", "Jabuke", "100%", "Komponente", "7.juli Debrc", "Proteinka" i da dalje ne nabrajam.
Zato treba biti prusitan u farmi uočavati, gledati potgrtošnju hrane, vode, meriti piliće ......