Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
poljni odzak i propratni materijal jos 115000.
A taj konkurs ti je na opštinskom nivou,uSrbobranu ima u Bečeju nemaMi smo sad u procesu uvođenja gasa kod sestre, sve je gotovo oko papira ali čekamo konkurs za subvenciju pa da se tek onda pređe na realizaciju. Dosta skupo to izađe. Ako nekog interesuje mogu napisati po stavkama šta sve treba od papira i koliko košta.
Isti slučaj,ja sam primetio otkad se koristio glet prilikom krečenja(pre su mi krečili stariji moleri,i nisu koristili glet masu,neznam kako su postigli da zidovi budu glatki)pre dve godine su krečili celu kuću i pojavi se budj u nekim ćoškovima.Imam pitanje... U jednoj sobi mi se pojavljuje buđ u ćošku i gore i dole, takođe je ima malo i u donjem delu zida (izbija odmah iznad lajsni laminata) kao i u gornjem delu zida (pojavljuje se iza stiropor lajsni koje su postavljene u uglovima). Kuća nema nikakvu izolaciju a grejanje je centralno. Da li je možda baš to uzrok što nema vanjske izolacije pa imam onaj, kako kažu hladan most? Odnosno dolazi do kondenzacije? Jer buđ mi se pojavljuje samo na spoljnim zidovima, na unutrašnjim nema problema. Mada mi je zanimljivo da samo ta jedna prostorija (spavaća soba) ima problem sa buđi a ostale nemaju a sve imaju jednako stavljene gore stiropor lajsne a dole laminat i te ukrasne lajsne za laminat.
Neki predlog, sugestija, mišljenje?
Ne znam sta si teo ovim da kazes, verovatno da je ova jedna cev jeftina?
Mozes li objasniti na koji nacin odraditi drenazu.i kod mene se isto pojavljuje vlaga u donjoj zoni zidova.Samo drenaža, sve ostalo samo maskira problem.
Zakopaj oko temlja i doživećeš neprijatno iznenadjenje.
Klasična drenaža i vizuelni pregled temelja u kakvom je stanju i dal treba da se zaseca jer to nije jeftina rabotaMozes li objasniti na koji nacin odraditi drenazu.i kod mene se isto pojavljuje vlaga u donjoj zoni zidova.
Ja znam da se ovo koristi kao dimovodno kondenzacioni odušak za gasne kotlove i ne može da košta sa ugradnjom više od x 2 sve ostalo je pljačka na koju neko dobrovoljno pristaje.
Geotexstil veoma pozeljno da se stavi.Mozes li objasniti na koji nacin odraditi drenazu.i kod mene se isto pojavljuje vlaga u donjoj zoni zidova.