vica022
Član
Fiat je ubacivao dizela od 2,5L .isti je u ardjenti i 132. ali se jako lose pokazao. u krupnju gde sam pre ziveo u fiata je ubacen dizel mercedesov iz123 .sad kakve su prepravke to neznam jer nisam zagledaoLjudi potreban mi je brzi odgovor naravno ako neko zna odgovor.
Ispala mi je prilika da kupim vojnog terenca FIAT 1107 (fijatka) u kome je bila smještena veza.
Terenac je prešao svega 19 000km i limarija mu je ok, međutim ima neki problem sa motorom, skinuti su neki djelovi i da ne dužim.
Pošto sam našao na internetu da je ovih fijatki bilo i u dizel varijanti (ne kod nas u vojsci nego da su se dizeli proizvodili u italiji) pretpostavljam da je ubacivan neki dizel motor od nekog drugog fiata. Ako neko zna od koga bio bi mu veoma zahvalan da mi kaže?
Inače da li neko zna nešto više o ovom terencu?
Ja bi ga koristio, za lov, odlazak u planinu. Terenac je baš jeftin i ima dobru limariju, enterijer samo kad bi našao način da ubacim neki motor, ali neki sa što manje prepravki, bio bi odličan.
- - - - - - - - - -
Za njivu je gaz bog.po izdrzljivosti tesko mu se moze prici a ni rumunski aro nije los. naravno govorim o jeftinim dzipovima. japanci su neprikosnoveni sto se pogona tice ali i cena je zato dobra
Poslednja izmena od urednika: