Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a to i nije predvidjeno za brzinske ispite lepo tamo pise do 10km/h....to je za terensku voznju bez zurbe i trke...i na traktoru blokadu koristis samo kad ides pravo
A sa tobom bi se slozio,ali recimo u zaru borbe na dzipijadi a imas blokade i prednju i zadnju mozes lako da skrkas nesto jer nedovoljno pazis!!!! Ja bi mozda samo blokadu zadnje ali prednje bi dobro razmislio....
gde se nalazi ta rupa ?...jel ima neko nivu 1600 (staru), da postavi sliku motora...onaj deo oko iberlaufa i merača ulja...celu tu stranu...imam neki problem sa prskanjem ulja na jednom otvoru, a ne mogu da se setim šta je tu bilo....
p.s.
na tehničkim crtežima dostupnima na netu nisam uspeo da se snađem i zaključim šta tu ima...
ako si rešio da ideš na trku onda ti je svejedno koliki su trškovi posle trkeA sa tobom bi se slozio,ali recimo u zaru borbe na dzipijadi a imas blokade i prednju i zadnju mozes lako da skrkas nesto jer nedovoljno pazis!!!! Ja bi mozda samo blokadu zadnje ali prednje bi dobro razmislio....
.
A sa tobom bi se slozio,ali recimo u zaru borbe na dzipijadi a imas blokade i prednju i zadnju mozes lako da skrkas nesto jer nedovoljno pazis!!!! Ja bi mozda samo blokadu zadnje ali prednje bi dobro razmislio....
Trka trka trka... Uff da su mogcnosti da se ulaze malo vise u taj sport pa da nastavim... Ovako NE troskovic u preveliki i kvarovi su preskupi za saniranje posle svake dzipijade... To je uredu ako se drzi neki servisi i ima se brdo ali ovako ne...
bolje da ulozim to u neke masine i poljoprivredu nego na gume za blato...
gde se nalazi ta rupa ?
slikaj pa postavi sliku ovde
Ca blues na ladama kraj ibera dodje automat za ulje ,membranski i davac za lampicu ulja na zajednickom nosacu. ako na to mislis i uvrce se u blok. to je isto kao na ladama specijal 1500-1600