Tanjirače

Pa uradi nivelaciju,mozda ti je prednja baterija vise pobodjena a zadnja leti u vazduhu i kad kad zakaci...nisam imao takve situacije

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ma izradiće nas verovatno za sejalice samo tako na žalost. Naprimali su narudžbina i naobećavali a neće moći da ispoštuju.... Ja sam zvao u petak. Kažu do kraja septembra se očekuje 1 kamion sa 12 sejalica da će stići. A ima naručeno preko 70komada.

Ma izradiće nas verovatno za sejalice samo tako na žalost. Naprimali su narudžbina i naobećavali a neće moći da ispoštuju.... Ja sam zvao u petak. Kažu do kraja septembra se očekuje 1 kamion sa 12 sejalica da će stići. A ima naručeno preko 70komada.
Cuti ovi iz Agrostandarda jos gori po tom pitanju

Čišćenje parcele gde je posejana lucerka ali je osvojila ambrozija...

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока

Kad ides u kukuruziste prvi put po dijagonali da vidis kako radi posao tanjiraca

Trenutno sam u fazi promene olt neretve 32 za neku stranu , pošli smo u potragu za X tanjiračom a naišli ba quivignon v36 2000 godište 610 diskovi orginal fabrički. Pa me interesuje mišljnje i razlika u radu X i V izvedbe i koja je se lakše vuče ? 160ks je traktor.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Proširio bih eurotok vučenu sa 28 na 32 diska.
Mislim da su te osovine iste kod svih naših proizvođača+diskovi+tuljci (eurotok više ne radi tanjirače)
Jel radio neko to, koja težina treba za 32 diska?

Nazad
Vrh