Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima clan Maxa i vuce je sa Pumom 155Kakve su Landstal tanjirače ,ima ko 4 m nošenu ??
Ja imam landstal bth 400, odlicna tanjiraca puno bolja od Ilgija, kvalitet odlican, samo malo je teska za pumu fali mi napred barem 200kg na teg, a ona je teska 3500kg, ali kod mene je problem jer je brdovit teren pa zato, a inace da ne brda nosi je bez problema, kod mene do sada je istanjirala 480kj od 5septembra.Kakve su Landstal tanjirače ,ima ko 4 m nošenu ??
Bolji kvalitet od ilgija,560 suBolje radi od Ilgija?Diskovi 560 ili manji?Interesuje me jer se dvoumim baš između njih dve.
Ja sam sa consum nosenom od 2.5m par godina odma posle nje sijao jer nisam imao spremaca, samo sto ima uzi razmak tanjira jer ima isti broj tanjira kao tanjiraca od 2.8m. Nije spremljeno posle nje kao posle roto drljace ali radi poso....@deks
Jesi li probavao sa ovom tanjiracom u neorano, moze li pripremiti za jesnju sjetvu?
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
560 sirina od 3 m i mislim da i te kako ima pravo Cicimoric kad kaze da je preterano nositi na hidraulik sirinu od 4 m.Peet koji je promer diskova, 510 ili 560?
Nemoguće da ima 3500 kg bez podvoza....Ja imam landstal bth 400, odlicna tanjiraca puno bolja od Ilgija, kvalitet odlican, samo malo je teska za pumu fali mi napred barem 200kg na teg, a ona je teska 3500kg, ali kod mene je problem jer je brdovit teren pa zato, a inace da ne brda nosi je bez problema, kod mene do sada je istanjirala 480kj od 5septembra.