Tanjirače

Pa uradi nivelaciju,mozda ti je prednja baterija vise pobodjena a zadnja leti u vazduhu i kad kad zakaci...nisam imao takve situacije

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ma izradiće nas verovatno za sejalice samo tako na žalost. Naprimali su narudžbina i naobećavali a neće moći da ispoštuju.... Ja sam zvao u petak. Kažu do kraja septembra se očekuje 1 kamion sa 12 sejalica da će stići. A ima naručeno preko 70komada.

Ma izradiće nas verovatno za sejalice samo tako na žalost. Naprimali su narudžbina i naobećavali a neće moći da ispoštuju.... Ja sam zvao u petak. Kažu do kraja septembra se očekuje 1 kamion sa 12 sejalica da će stići. A ima naručeno preko 70komada.
Cuti ovi iz Agrostandarda jos gori po tom pitanju

Čišćenje parcele gde je posejana lucerka ali je osvojila ambrozija...

Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока

Kad ides u kukuruziste prvi put po dijagonali da vidis kako radi posao tanjiraca

Trenutno sam u fazi promene olt neretve 32 za neku stranu , pošli smo u potragu za X tanjiračom a naišli ba quivignon v36 2000 godište 610 diskovi orginal fabrički. Pa me interesuje mišljnje i razlika u radu X i V izvedbe i koja je se lakše vuče ? 160ks je traktor.

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk

Danasnje tanjiranje:

j7pPT9a.jpg

x2it385.jpg

z0Dogfm.jpg

Ceo dan je rominjala kisa pa se ipak neslavno zavrsio dan.

i8xV2Ci.jpg

Proširio bih eurotok vučenu sa 28 na 32 diska.
Mislim da su te osovine iste kod svih naših proizvođača+diskovi+tuljci (eurotok više ne radi tanjirače)
Jel radio neko to, koja težina treba za 32 diska?

Nazad
Vrh