Tanjirače

A da adut i sakalak sejalicu... u zdravlje da vas sluze,jel to za zelenka stize tanjiraca ?

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Kaparisana Adutova 26ca sa rotorima. Rok isporuke 10ak dana. Sejalicu u MBV u nemaju trenutno na stanju ali ocekuju isporuke iz Turske uskoro. Valjda ce stici do setve. Porucio sam 3m Sakalak sa kontrolom stajnih tragova i nagaznim tockicima.
Sale jel si uzeo standardni ram ili od 28-mice jaci?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Pre neki dan sam produžio rudu za tanjirači za 80cm, ojačao na par mesta, Čenejska 28 diskova, vučem je sa 1221 i skače zamnom, sad cemo da vidimo da li sam nešto dobio... Probao sam i sporije da vozim ne vredi... Za par dana proba, ako nisam ništa dobio ide na prodaju... Sa Torpedom 90 mi se to nije dešavalo.... Javljam rezultate operacije. Moram malo ofarbati varove...

A jel si napunio ram sa uljem? Ovaj u ceneju umesto livenih tuljaka stavlja cevi ali imas na ramu rupe za punjeje rama

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ja moju ferocoop napunio sa
200l. prepradjenog ulja

Da sam je napunio sa 200 litara ulja, mislim da bi je doneo telehenderom sa njive... Sad cu je verovatno napuniti... Malo je ojačana pa ce valjda izdržati.

Ova je od cevi 150x150 poluteska ima je oko 1700kg plus 200l ulja preradjenog

Ja sam moju Consum napunio uljem,nista u radu nisam dobio,samo traktor vise skace. Kanda cu ispustiti to ulje i ostaviti po 5 L da podmazuje cevi.

Jeste pucala kod točkova, ako nadjem sliku staviću. Mislim da njoj nije problem rad u njivi, nego put do njive, a to je pukotine su počele kad sam stavio rotore, do tad je sve bilo ok... Jako su teški rotori, i prave veliku vagu, dugačka je... po meni

Ako moze da pomogne , iz iskustva , obicno nesto skace bilo ttaktor, bilo prikljucak , ako nije dobar raspored tezine . Ako je prednji dio tezi od zadnjeg.

Nazad
Vrh