Paracinac88
Član
A da adut i sakalak sejalicu... u zdravlje da vas sluze,jel to za zelenka stize tanjiraca ?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je druze samo napredKaparisana Adutova 26ca sa rotorima. Rok isporuke 10ak dana. Sejalicu u MBV u nemaju trenutno na stanju ali ocekuju isporuke iz Turske uskoro. Valjda ce stici do setve. Porucio sam 3m Sakalak sa kontrolom stajnih tragova i nagaznim tockicima.
Sale jel si uzeo standardni ram ili od 28-mice jaci?Kaparisana Adutova 26ca sa rotorima. Rok isporuke 10ak dana. Sejalicu u MBV u nemaju trenutno na stanju ali ocekuju isporuke iz Turske uskoro. Valjda ce stici do setve. Porucio sam 3m Sakalak sa kontrolom stajnih tragova i nagaznim tockicima.
Ram 120x120x5Sale jel si uzeo standardni ram ili od 28-mice jaci?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Moja ce sama da ispusti jel curi na sve strane.... jebali ih varoviJa sam moju Consum napunio uljem,nista u radu nisam dobio,samo traktor vise skace. Kanda cu ispustiti to ulje i ostaviti po 5 L da podmazuje cevi.