R
robici
Guest
jel tanjirate strniste ili totalom prskate? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
robici je napisao(la):neki kazu da i tanjiraca dosta trave izkida pa se osusi.ja sam prosle godine za vreme sejanja zita kupio tanjiracu,tako da jos nisam radio strniste.i zbog toga pitam![]()
![]()
A najbolje je da odmah posle zetve potanjiras strnjiku , pa kad korovi krenu negde sredinom avgusta oprskas totalom i onda najesen imas i cistu njivu a i osnovnu obradu ces da izvrsis lakse..........worm je napisao(la):robici je napisao(la):neki kazu da i tanjiraca dosta trave izkida pa se osusi.ja sam prosle godine za vreme sejanja zita kupio tanjiracu,tako da jos nisam radio strniste.i zbog toga pitam![]()
![]()
najbolje ti je da stnjiste oprskas totalnim otrovom ako ima dosta korova pa da kad se osusi pretanjiras, a cistije tanjiraj odma jer se mnogo lakse ore u jesen kad se potanjira strnjika a ne da se ostavi da zasusi
IMT-550 je napisao(la):A najbolje je da odmah posle zetve potanjiras strnjiku , pa kad korovi krenu negde sredinom avgusta oprskas totalom i onda najesen imas i cistu njivu a i osnovnu obradu ces da izvrsis lakse..........worm je napisao(la):robici je napisao(la):neki kazu da i tanjiraca dosta trave izkida pa se osusi.ja sam prosle godine za vreme sejanja zita kupio tanjiracu,tako da jos nisam radio strniste.i zbog toga pitam![]()
![]()
najbolje ti je da stnjiste oprskas totalnim otrovom ako ima dosta korova pa da kad se osusi pretanjiras, a cistije tanjiraj odma jer se mnogo lakse ore u jesen kad se potanjira strnjika a ne da se ostavi da zasusi![]()
Ja verujem i znam (iz prakse) da jeste.........gregorije83 je napisao(la):IMT-550 je napisao(la):A najbolje je da odmah posle zetve potanjiras strnjiku , pa kad korovi krenu negde sredinom avgusta oprskas totalom i onda najesen imas i cistu njivu a i osnovnu obradu ces da izvrsis lakse..........worm je napisao(la):robici je napisao(la):neki kazu da i tanjiraca dosta trave izkida pa se osusi.ja sam prosle godine za vreme sejanja zita kupio tanjiracu,tako da jos nisam radio strniste.i zbog toga pitam![]()
![]()
najbolje ti je da stnjiste oprskas totalnim otrovom ako ima dosta korova pa da kad se osusi pretanjiras, a cistije tanjiraj odma jer se mnogo lakse ore u jesen kad se potanjira strnjika a ne da se ostavi da zasusi![]()
slazem se, mislim da je to najbolja verijanta...
dkocic je napisao(la):Jedno pitanje poznavaocima tanjiraca, koliko je teska nosena sa 24 diska. Interesujeme podatak da IMT-539 ili na dole modeli ne moze dici vise od 1000kg. hvala na pomoci
Sika je napisao(la):ja sam nosio sa 539 tanjiracu od 24 dista i moze lepo da ide kada je ravnije...a uzbrdo vec zajebava...![]()
North ARMY je napisao(la):Ima li razlike izmedju ovih malih X tanjiraca u proizvodjacima OLT,LEMIND,IMT... naravno tanjirace sa istim brojem diskova npr 24.
Bećarina pusta je napisao(la):@Fendt: Bajo moj da vidiš kako IMT-539 radi sa OLT Savom 28 ti bi ostao bez teksta.Cvili, al ide.