Lala iz Banata
Član
Ako si radio sa baterijama postavljenim kao na slici, onda nije ukosena vec ispravljena do kraja.Bećarina pusta je napisao(la):Ukošena do kraja, podjednako na obje baterije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako si radio sa baterijama postavljenim kao na slici, onda nije ukosena vec ispravljena do kraja.Bećarina pusta je napisao(la):Ukošena do kraja, podjednako na obje baterije.
pa ako bolje rade x tanjirače što onda svi kupuju v možda zato što ljudi imaju para ja sam imao x i kad sam kupio v preporodio sam sePeter je napisao(la):X tanjirace mnogo bolje odrade posao od V tanjiraca. Nevuce na stranu, a prijatelj kaze da su se mucili sa namestanjem V tanjirace. X tanjiraca ima manu sto neistanjira to izmedju baterija, ali to su resili ukrstanjem istih ili kod starijih se doda jedna pacja noga tamo i gotovo...
Bubu je napisao(la):Istina je da V tanjiraca vuce u stranu zato sto joj baterije stoje kako stoje ali mnogo bolje uradi posao od ekvivalentne po velicini i masi X tanjirace. Sto se masivnijih tanjiraca tice (mislim za one koje su predvidjene za snagu traktora preko 200 KS), postoji vise razloga zasto su X. Neki od razloga su sama duzina V tanjirace.
U nekim prospektima sam video da JD V tanjirace imaju stelujucu rudu da bi moglo da se nadje teziste vuce prilikom kojeg ne bi dolazilo do zakosavanja traktora. U sustini to moze da se uradi i na ovim aktulenim tanjiracama na nasem trzistu jednostavnim otpustanjem srafova i pomeranjem rude blize vrhu slova V. Ja sam to pokusao na drugi nacin-pomeranjem poteznice u krajnju levu tacku gledano otpozadi tako da ruda ne ide po sredini traktora i efekat je bio pozitivan. U pitanju je bila CONSUM tanjiraca 28-ca sa jednakim uglovima obe baterije...
Lala iz Banata je napisao(la):Ako si radio sa baterijama postavljenim kao na slici, onda nije ukosena vec ispravljena do kraja.Bećarina pusta je napisao(la):Ukošena do kraja, podjednako na obje baterije.