Takvu Lemind tanjiraču ima moj stric.Stavljeni su joj novi originalni Lemind diskovi i napred i nazad a vuku je sa ZTS-om 160ks.Teška je 2500 tone sa opterećenjem od 100kg po disku znači Zetor se usere pošteno ali bukvalno ore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dao sam ja mojwu V24 uvoznu da proba kolega sa 577 bez dw pustio je 5-10 cm i kaze mozda je ja vucem brze od tebemityoo je napisao(la):Može ali samo po betonu u transportnom položaju....adamov zoran je napisao(la):da li bi 577 vukao tu tanjiracu i koliko kosta takva tanjiraca
Nemam pojma koja je, ali imt5210 ima šta da vuče!!!Matić je napisao(la):Liči na Dubicu
Potpisujem!!!Matić je napisao(la):Po meni ne treba ali zavisi sve od parcele do parcele kako se koja da uraditi.Negde gde je meko i rastresito nema potrebe za drugim prohodom a ima gde ni 5 prohoda ne mogu da naprave posao.
milan_spay je napisao(la):
Da li neko zna čija je ovo tanjirača, ima 36 diskova i zahvat je približno 4,7m-4,8m?
spiker je napisao(la):pozdrav svima,jedno pitanje:da li neko zna za tanjiracu za traktor Tomo Vinkovic
nije puno a za rad , opteretije malo-napravi neki teg od betona u trougluadamov zoran je napisao(la):Da li je puno 500 e za tanjiracu Olt od 32 diska?
Da li ona moze da pripremi dobro zemljiste za setvu psenice?