Tanjirače

ja sa rakovicmo 60 opusteno vucem tanjiracu od 28 diska po najgorim terenima... ::namigivanje::

Sta bre ferdza , moj sarplaninac je vuko po betonu :haha: :haha: pa sam morao da ga prevezem za kazan
( nakon sto mi izvuko pola kazana van , vezao sam ga za tocak od kazana i drzao je dok se nije otkinuo tocak :haha: :haha: )

Ja sa mojim ferdzom vucem nosenu 24 diska,vuce je prvom,nista mu nije,malo zadimi na neki brezuljak,nista vise.... :ppozdrav:

Spajki je napisao(la):
Sika je napisao(la):
ja sa rakovicmo 60 opusteno vucem tanjiracu od 28 diska po najgorim terenima... ::namigivanje::
Da,vuces dignutu po putu :haha: :haha:
Rajka i 28 diskova :D

Nosena tanjiraca od 28 diska...ne ova sa tockicima .... ::namigivanje::
postavljao sam istu sliku ovde 100 puta...ali ajde opet... :haha: :haha:
iclm6f.jpg

Post je spojen: [time]петак, 23. јул 2010. 02:15:22 MST[/time]

da,da jednostavno spustis hidraulik dole i teras.... :osmeh:

ja sam imao nosenu olt od 28 diskova pa sam prodao i kupio vucenu od 28 diskova pa nemaju veze sa vezom te dve tanjirace ova vucena radi posao a ona stara nosena pa ta samo je grebala po povrsini

pa ja ovu koristim samo da usitnim zemlju posle oranja...a te tanjirace vucene sto kad prodju kao da su poorale to je druga stvar....

Vucena i nosena tanjiraca se ne mogu meriti ni po tezini ni po ucinku,a ni po potrebnoj snazi. Tako da je besmisleno uporedjivati te dve stvari. Smatram da je isto tako neumesno uporedjivati vucene tanjirace stranih proizvodjaca,tipa Kverneland,Kuhn,G&B... sa bilo kojim domacim proizvodjacem od Ade i Novog Beceja pa do Backe Palanke.
Vecina nas ima tanjirace domacih proizvodjaca i glavna razlika u njhovoj tezini moze biti samo i iskljucivo u tuljcima. Sve ostalo je gotovo isto i ne igra znacajniju ulogu u opterecenju diska koji u nasim slucajevima iznosi oko +- 50 kg.

Ja bih prodao moju tanjiracu,28 diskova uradila oko 100 Kj.
Ali ajde da ne bude ovo oglas (prebacicu se),interesuje me posto se krecu. Proizvodjac je eurotok Backa Palanka. Klasicna vucena bez rotora.

358xhts.jpg

Nazad
Vrh