Tanjirače

stigla juce :D
2cx9i88.jpg

2w53fog.jpg

to je samo proba bila da vidimo kako se ponasa kinez...bice slika jos sa terena.. sto sam slikao u radu...prezadovoljan... :cool:

Jučer sam malo tanjirao strnjak sa ovom posuđenom vučenom tanjuračom. Mališa ju je vukao oko 9,5-10 km/hna dosta zbitom strnjaku. Nisam zadovoljan kako radi jer se dosta guzila i nije baš nešto ulazila u tlo. Ima sam jednom nošenu V tanjuraču i nikada više. :nono: Kvalitetna X tanjurača puno bolje radi. :D

Uploaded with ImageShack.us

@becarina pusta
mozda kad bi je malo vise zakosio lepse bi radila. po mom misljenju bolje rade v tanjirace od x tanjiraca :D

:ppozdrav: :ppozdrav:

"Guzi" se stalno čim radi na tvrdom, a to nevolim. Probaš uštimat svakako no taj problem je uvijek prisutan u manjoj ili većoj mjeri. Kod X tanjurače tih problema nema. :nono: No doduše to i nije tanjurača za prašenje strnjaka, jel.

mozda c da postavim glupo pitanje ali nije mi jasno sta to znaci guzi se (kolko sam ja shvatio da bezi u jednu stranu) ispravi me ako gresim. pa dobro nije pravljenja sa strniste ali moze i to da radi-mislim namenjeno joj je i da to radi :D

Nazad
Vrh