R
robici
Guest
jel tanjirate strniste ili totalom prskate?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
robici je napisao(la):neki kazu da i tanjiraca dosta trave izkida pa se osusi.ja sam prosle godine za vreme sejanja zita kupio tanjiracu,tako da jos nisam radio strniste.i zbog toga pitam
A najbolje je da odmah posle zetve potanjiras strnjiku , pa kad korovi krenu negde sredinom avgusta oprskas totalom i onda najesen imas i cistu njivu a i osnovnu obradu ces da izvrsis lakse..........worm je napisao(la):robici je napisao(la):neki kazu da i tanjiraca dosta trave izkida pa se osusi.ja sam prosle godine za vreme sejanja zita kupio tanjiracu,tako da jos nisam radio strniste.i zbog toga pitam
najbolje ti je da stnjiste oprskas totalnim otrovom ako ima dosta korova pa da kad se osusi pretanjiras, a cistije tanjiraj odma jer se mnogo lakse ore u jesen kad se potanjira strnjika a ne da se ostavi da zasusi
IMT-550 je napisao(la):A najbolje je da odmah posle zetve potanjiras strnjiku , pa kad korovi krenu negde sredinom avgusta oprskas totalom i onda najesen imas i cistu njivu a i osnovnu obradu ces da izvrsis lakse..........worm je napisao(la):robici je napisao(la):neki kazu da i tanjiraca dosta trave izkida pa se osusi.ja sam prosle godine za vreme sejanja zita kupio tanjiracu,tako da jos nisam radio strniste.i zbog toga pitam
najbolje ti je da stnjiste oprskas totalnim otrovom ako ima dosta korova pa da kad se osusi pretanjiras, a cistije tanjiraj odma jer se mnogo lakse ore u jesen kad se potanjira strnjika a ne da se ostavi da zasusi
Ja verujem i znam (iz prakse) da jeste.........gregorije83 je napisao(la):IMT-550 je napisao(la):A najbolje je da odmah posle zetve potanjiras strnjiku , pa kad korovi krenu negde sredinom avgusta oprskas totalom i onda najesen imas i cistu njivu a i osnovnu obradu ces da izvrsis lakse..........worm je napisao(la):robici je napisao(la):neki kazu da i tanjiraca dosta trave izkida pa se osusi.ja sam prosle godine za vreme sejanja zita kupio tanjiracu,tako da jos nisam radio strniste.i zbog toga pitam
slazem se, mislim da je to najbolja verijanta...
dkocic je napisao(la):Jedno pitanje poznavaocima tanjiraca, koliko je teska nosena sa 24 diska. Interesujeme podatak da IMT-539 ili na dole modeli ne moze dici vise od 1000kg. hvala na pomoci
Sika je napisao(la):ja sam nosio sa 539 tanjiracu od 24 dista i moze lepo da ide kada je ravnije...a uzbrdo vec zajebava...
North ARMY je napisao(la):Ima li razlike izmedju ovih malih X tanjiraca u proizvodjacima OLT,LEMIND,IMT... naravno tanjirace sa istim brojem diskova npr 24.
Bećarina pusta je napisao(la):@Fendt: Bajo moj da vidiš kako IMT-539 radi sa OLT Savom 28 ti bi ostao bez teksta. Cvili, al ide.