Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
29 meteri je ostvarivo 1 do 2 puta u, 10 godina na top zemlji, imao sam i sam u 10tak godina na 2 njive taj prinos 2 puta u tom periodu. Al, ove godine ide i po 100 kg po jutru.....Ако би могла слика од тог сунцокрета који је родио 2900кг/кј. Ту мора да су главе као лавор а да је чест.
Meni danas komšija kaže da je imao 2600 kg po jutru na jednoj njivi, što mu je i najbolji suncokret bio. Na toj njivi je imao košnice sa pčelama.. mozda ima i to neke vezeАко би могла слика од тог сунцокрета који је родио 2900кг/кј. Ту мора да су главе као лавор а да је чест.
Očekivao sam mnogo više od ovog hibrida, jel prskan ekspresom??Sureli uradjen, vlaga 8,8%. Prinos 1800 kg/kj.
how to add pictures to google pictures
how to add pictures to google pictures
Oprskan stokstar kesicama, nakon par dana fusilade-om. Danas radimo pionir he144 pa cu uporediti prinos.Očekivao sam mnogo više od ovog hibrida, jel prskan ekspresom??
Mi skinuli jednu parcelu pre par dana Kondi bio posejan vlaga 9.8% prinos 2350 kg po kj
ostalo je još uvek zeleno a isti dan je posejano kad i ova parcela što sam skinuo, u drugom delu atara kojeg je davila voda a i bilo je grada u 6-8 listu. Hteo sam da promenim kondija sledeće godine, ali izgleda da odustajem ...