Jel ovde i dalje ne moze da se okači snimak a da nije Youtube?Postavi snimak bez podizača i sa njima da vidimo razliku. Svi znamo kako je skupiti suncokret koji je na zemlji pa me zato interesuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ovde i dalje ne moze da se okači snimak a da nije Youtube?Postavi snimak bez podizača i sa njima da vidimo razliku. Svi znamo kako je skupiti suncokret koji je na zemlji pa me zato interesuje.
Isto kao i mrtvi ZrenjaninKod nas ništa. Posle onog leda iz jula je bio poziv da se prijavi šteta u mesnoj zajednici, a nakon toga pojeo vuk magarca. Niti su tražili fotke, niti je bilo ko iz opštine zvao da se izađe na parcele i vidi konkretno stanje. Ništa, totalna tišina...
Mi prijavili stetu, e sad zovem da se raspitam kada ce izaci komisija, kad lik kaze mi vec bili. Ja reko ceka zar se ne obavesti vlasnik parcele ili da ste bili da mozemo da radimo, on kaze jel to neki problem. Kaze sve smo slikali, snimili, poslali, mi para nemamo, opstina nerazvijena titelska usana, a kad konkurises za mehanizaciju onda razvijeni. Sta su napisali i utvrdili sam bog zna, ja mislim nistaIsto kao i mrtvi Zrenjanin
Skinuto juče 780kg na pola jutra. Sitne glavice ali zato ih bilo mnogo.
Na današnji dan ista njiva. Samo špartačem napravljeni redovi.
Još će to da ispadne extra.
Kako su glave izgledale,na koliko si cm sejao?Postavljen lični rekord 2630kg po kj.. Bacardi u pitanju
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Oko 2t/kj.Nije završena parcela.Koji prinos bacardija?