Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da li si probao, posto smo iz istog podrucija, da sejes psenica-kukuruz-psenica-kukuruz-suncokret plodored mozda? ja ozb razsmiljam o tome, posto se soja malo seje, jer cim ne padne kisa, pusionaSinoć smo uradili jednu njivu suncokreta sa mnogo samorasta,pogotovu u nekim delovima parcele.Prskano je ali kao da sam ga tuširao .Neki samorasti su lepo osušeni ali neki nisu ni osetili.Verovatno je samorast od nekog imi hibrida .Posle špartanja ,njiva izgleda solidno ali ....
Mi po Banatu i setvom suncokreta na drugu ili treću godinu ćemo nagrbusiti u budućnosti.
Imaš na Hemoslavijinoj onlajn prodavnici 2L Uga ako ti to nešto znači...Људи, шта је актуелно од фунгицида за сунцокрет?
Ја све нешто гледам да нађем пар литара "Агромаркет Уго" (а.м. пираклостробин), ал' га код мене у околини не налазим.
Човек из апотеке где често пазарим, каже да за сунцокрет има "Белхим Баунти" (а.м. тебуконазол). Је он иде уопште у сунцокрет и ради на свим тим белим, сивим, црним пегавостима, трулежима и осталим гадостима?
Image Agrosavin ti je isto sto i UgoЉуди, шта је актуелно од фунгицида за сунцокрет?
Ја све нешто гледам да нађем пар литара "Агромаркет Уго" (а.м. пираклостробин), ал' га код мене у околини не налазим.
Човек из апотеке где често пазарим, каже да за сунцокрет има "Белхим Баунти" (а.м. тебуконазол). Је он иде уопште у сунцокрет и ради на свим тим белим, сивим, црним пегавостима, трулежима и осталим гадостима?
Normalno da razmišljam ali je suncokret taj koji nas vadi u sušnim godinama.Kukuruz ili rodi ili ne rodi ,nema neke sredine.da li si probao, posto smo iz istog podrucija, da sejes psenica-kukuruz-psenica-kukuruz-suncokret plodored mozda? ja ozb razsmiljam o tome, posto se soja malo seje, jer cim ne padne kisa, pusiona
Исти као моја "Неома" и "Пионир" сто-тридесет-и-нешто прошле (сушне) године, када сам их испрскао имазомоксом, само твојима фали још и жутило.Ево мученика који је добио дикамбу