Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
немам искуства никаква са сунцокретом али по писању колега који су овде исто прошли од њега неће па скоро бити ништа Размишљам се да усејем поново тих 10-12 редоваИмам и ја, између 6 и 9 редова опрскано а кад сам му реко каже да није прскао а има трагове. После каже јесам али пре ницања а тада је мој сунцокрет већ изникао. На крају каже неће бити проблема, видеће шта и како. То је било пре 5 дана и ништа се не дешава.
Него, имам намеру да пређем тај сунцокрет неком прехраном (пре 5 дана је био сав сквчен али ајде бар мало да му помогнем). Највероватније ћу ићи са мегафолом.
Па код нас највише упрскају ти са тим ињекторским дизнама против ветра. Пун ми их је **greška прскају по цео дан и онда као ја имам дизне за ветар, ја имам овакве дизне, онакве, а комшијске њиве и по 10-12 реди буду опрскане. И вазда изговор јбг морам не могу да стигнем и нисам ја. Ја имам обичне 4 дизне и никоме за 25 година како прским нисам нанео штету. Тако да те приче о дизнама не пију воду већ само треба бити реалан и радити кад нема ветра. После подне у смирај дана па и ноћу. Прошле године сам ја прскао и до 02х ујутро и опет никоме штете нисам направио.@DraleTD Bilo koje injektorske,prave drasticno manje magle.Sami sebe trujete tom maglom kod obicnih dizni,plus sjeb... ostale useve okolo ,nzm cemu to.
Код мене сви ти велики узели неке сега-мега прскалице и по цео дан само прскају. Пре неки дан један такав прска у подне по највећем ветру, преко пута мој јечам и рођаков воћњак каже ми отац седели у воћњаку у летњиковцу који је 50м од пута удаљен каже уби нас хемијом. Једва су побегли из воћњака, ајде ја му за јечам нећу ништа, али овај ће га рођак за воћњак терати до судњег дана ако му сјебе воћке. И треба једном да се стане на пут тој бахатости. Мени је једном лик опрскао 12 реди сунцокрета лаудисом кад сам га позвао, на њиву почео да кука и плаче, а ветра дувао да те изује. После долазио као да ми плати штету али ајде опростио сам му то у има старих дана.манте ме тих ињекторских дизни и тих **greška ово је прскано амазоне прскалицом са ваздушном подршком па је хемија завршила на пола моје њиве ,једноставно по ветру од 15-20м/с се не прска ал то одређени лудаци мисле да то тако може,ту је проблем силе у глави
Hvala vam..kod mene je proslo 3 dana,tako da cu i ja onda..Ja sam prskao dan posle, prvo sirak sutra vibalu