Suncokret 2023

Ns H8005
3e37d9025a73cfbb368115dff6aa68f2.jpg

9b382aad2ca9ce424b851c58c3c5dcbb.jpg

Levo ns H8005
desno pionir Le99
isti dan sejano.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

U sredu sam prskao vibalom, danas odem da vidim, a suncokret se zakovrno, listovi se uvili prema zemlji...

Poslednja izmena:
I od ta sva reda nema nista. Opstace nece se osusiti ali u zetvi neces imati dve kante suncokreta. Ostavi ih pa na kraju ovrsi samo njih dve i videces.
10 реди је носило и оштећено видим по њему да је дикамба има скврчених листова

10 реди је носило и оштећено видим по њему да је дикамба има скврчених листова
Prosle godine isto tako dikamba komsija prskao do 12 reda mu nosio mestimicno, nista nije bilo, prve brazde se osusile skroz ove sto nisu ostale su kao ali nista nije bilo u bunker curi zrno po zrno.

Sve je skroz identično rađeno, samo je seme drugačije. Ns hibrid stablo je debljine kao viršla sa krupnim listovima dok pionir stablo je kao cigareta tanko a listovi sitni....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Prosle godine isto tako dikamba komsija prskao do 12 reda mu nosio mestimicno, nista nije bilo, prve brazde se osusile skroz ove sto nisu ostale su kao ali nista nije bilo u bunker curi zrno po zrno.
то у твојој њиви штета била и шта си радио на крају кад си видео јел ти признао нешто

Da li moze ponovo suncokret da se prska sa kesica? Prvi put sam isao sa 50gr ali i dalje ima sirokolisnati korov, poceo da se susi odozgore ali gura zeleno lisce odozdole

то у твојој њиви штета била и шта си радио на крају кад си видео јел ти признао нешто
Kako se dogovorite za te oprskane redove, kome to prijavljujete. Ja imam jednog par puta je vec mi pravio stetu a stalno se pravi blesav.

Имам и ја, између 6 и 9 редова опрскано а кад сам му реко каже да није прскао а има трагове. После каже јесам али пре ницања а тада је мој сунцокрет већ изникао. На крају каже неће бити проблема, видеће шта и како. То је било пре 5 дана и ништа се не дешава.
Него, имам намеру да пређем тај сунцокрет неком прехраном (пре 5 дана је био сав сквчен али ајде бар мало да му помогнем). Највероватније ћу ићи са мегафолом.

Kad bi obicne dizne bile zabranjene ne bi se to desavalo,nego jbg ljubitelji magle pa jos sto vise po pritisku i onda po nekoliko njiva najebe,ne mora usev pokazivati vizuelne posledice da bi se smanjio odredjeni % u prinosu.

@IMT539'98
Ja sam prskao dva puta palamidu, obišao sam danas njivu posle 4 dana od tretmana. Palamida je dobila, na suncokretu nisam primetio nikakvu reakciju

Rekao je da ce nadoknaditi sve nije problem, posle zetve kada smo preradili malo zvao ga par puta u razmacima nije se javljao i odustao sam, sledeci put vracam istom merom nema vise lepe price.

Nazad
Vrh