Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa nisam, ima ih ali ne dovoljno da pojedu ceo atar.. Imao sam iskustva sa divljim svinjama prosle godine, ove godine cujem da su napravile katastrofu u kukuruzu samo 300-400 metara dalje od toga gde su ranije bile kod mene. Svako neko svoju muku muci, sve znam...Očigledno nisi imao problem sa pticama. Znaju pojesti mnogo mnogo više od tih 200 kg/ha.
Zavisi od godine .Ako je godina kada je bio suncokret normalna sa padavinama ,sledeće godine možeš očekivati,u zavisnosti od padavina ,normalan rod .Da li je neko posle suncokreta sejao kukuruz i kakav je bio?
Ful tretman cega??
Koja sejalica je ovako posejala?
Kod nas obrnuto, popizdeo sam, na strnjikama ne fali ni jedan suncokret a na parcelama gde je bio kukuruz ga razbijajuDok smo radili papriku iz semana ,uvek je bilo bolje nicanje na predusevu kukuruz ,nego gde je predusev pšenica.Sada sam primetio da suncokret ,takođe brže i jednako niče na predusevu gde je bio kukuruz.