Suncokret 2023

**greška im sve, 4 lanca presejao. Pola pojeli u majcinu. A sve tretirano gaucom.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Danas završen tretman insekticidom Konzul.Suncokret je u zavisnosti od datuma setve nikao između 80 i 100%.Ima grickanog ima ne diranog, od kako sam nabrljao prošle godine više ništa ne prepuštam slučaju.Mnogo povoljnija varijanta u odnosu na presejavanje.

Danas završen tretman insekticidom Konzul.Suncokret je u zavisnosti od datuma setve nikao između 80 i 100%.Ima grickanog ima ne diranog, od kako sam nabrljao prošle godine više ništa ne prepuštam slučaju.Mnogo povoljnija varijanta u odnosu na presejavanje.
Колико си га ишао по јутру

Na jednoj parceli sam se zeznuo i skrkao dublje suncokret, gde je otišlo pliče tu ke nikao gde je otišao dublje fali mu 2-3 cm, vlage ima koliko hoćeš. Da li će nići ovaj što mu fali još par cm? U pitanju je Neoma

то је права ствар само пази да се не отрујеш ди то кане то ома и струне:ROFLMAO::haha:

Pa prati pa ces videti.Ja cu mozda morati presejati oko 3 hektara ,nzm dal da iskoristim ovo iz prastarih zaliha ,koja kolicina ide ovoga po vreci suncokreta 75k zrna ?.Pretpostavljam da ce ovo jeb... crvima i svemu u zemlji po spisku tri puta spram imidakloprida i ostalih bebi pudera.
Edit:Nasao ....https://www.stovet.rs/tretman_semena/?prod_id=100000000293

https://postimg.cc/3y18kFwm][/url]
Imidoklopirid je avion za furadan, on štiti samo podzemno a imidoklopirid i nadzemno ali bolje išta nego ništa.

Videcu jos jel cu koristiti ovo ili neki imidakloprid,ne bih da fazani stradaju,za golubove me nije briga nimalo.

Do divljih golubova ?,nema kod nas onih ukrasnih ili kako se vec zovu ...bar ih nisam nikad video,samo divlji obicni,tj obicne stetocine.

Da li je netko sijao postrni suncokret poslije uljane repice? I kako se pokazalo?

@Arkadije Ima grlica kod nas i to dosta. I zasticena su vrsta. Tako da se ne bih igrao.

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Nema golubova,al ima zečeva.....nije puno pojedeno, al se vidi samo mala stabljika kako strši iz zemlje.....

Nazad
Vrh