obi
Član
Ako je tako da sačekam jedan dan da nema vetra ili kiše pa da završim prskanje.Može kad hoćeš od setve pa do drugog para listova,ne računajući kotiledone.Tako kaže zaštitar Syngente.
Donju granicu nemaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je tako da sačekam jedan dan da nema vetra ili kiše pa da završim prskanje.Može kad hoćeš od setve pa do drugog para listova,ne računajući kotiledone.Tako kaže zaštitar Syngente.
Donju granicu nemaš.
Jeste ali manje.. Radi i vikendom i na crveno slovo..Јел тај пешчар активан и кад је киша и хладније
Šta da kažemo, moramo da ga sejemo. Kod mene vrane vade kukuruz, urnišu na jednoj njivi. Nema predaje, dok radimo zemlju .Ja ne znam da li ću više sejati ovaj šugavi i suncokret...ono je strašno šta ga sve jede,i prosto ne mogu da verujem da ga fali 95 posto..
Nema u mom slučaju smisla za nurel,pojeden bude pre nego što nikne...seme je zaštićenoMeni je prošle godine uspelo presevanje jer sam dejstvovao sa Nurelle D čim je počeo da niče.Kukuruz ne sme da se seje u tom ataru, unište ga svinje pa nema druge alternative.