Suncokret 2023

Za danas sam vam pripremio video u skladu sa vremenskim uslovima i mojim lošim raspoloženjem. Videćete koju operaciju u ratarstvu i generalno u poljoprivrednim radovima ne podnosim, šta mi smeta, šta me nervira i kako to obavljam...Za opširnije o tome, pogledajte video... Mehanizacija u videu: Armatrac 1104 lux & JarMet prskalica Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal! Copyright © 2023. youtube.radoslav adamovic - All rights reserved.

Radoslave da me pogrešno ne shvatiš, mnogi bi se menjali sa tobom i tim tvojim mukama.

e2fb1769d5a9687ee322a247831572fd.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Danas obilazio suncokret, po njivama krenuo da niče 60% je izašlo ostalo će za koji dan, medjutim dve bašte nešto pojelo suncokret užas skoro svakoj biljci pojelo kotiledone, seme tretirano još plus prskao insekticidom, bašte prva godina zakupa krenuli i korovi najviśe sirak iz rizoma,
Šta raditi da li sejati u tragove ili proći spremačem preko svega pa opet sejati?
Prskano je zemljišno pre 7 dana jel će biti potrebe opet prskati?
Srećom nije velika površina malo manje od kj ...

Па шта мислиш шта га је појело маказар није аки си прскао једино зец, сејалицу и где га фали усеј

Kod nas pored buba i vrane prave haos, ako nam ostane 70%bicu jako zadovoljan, al sve je izvesno da ce biti dosta presevanja, a vrana gde jednom izvadi stalno se navraca!

Kako bifentrin deluje na peščara? Ili perfektion? Imam neke zalihe pa bi bilo dobro da se potroši.

Hoce li da smeta suncokretu ako ga isprskam sa 50g hiluksa po hektaru?

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh