F50 i le 25...Koji pionirov hibid suncokreta se najbolje pokazao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
F50 i le 25...Koji pionirov hibid suncokreta se najbolje pokazao
Nemoj urea,bolje an,kan ili san.Suncokret bas ne voli veliku kolicinu azota.Moze i on da se prska na "crno" kao i kukuruz.
Tako nesto sam sejao usluzno,ali suncokret gricko . trebalo coveku za kucuZanima me da li je neko od vas sejao suncokret na medjuredni razmak od 35cm. Ja nisam ali me jedan drugar ubedjuje da moze opusteno tako da se seje i da bude ekstra.
Tako nesto sam sejao usluzno,ali suncokret gricko . trebalo coveku za kucu
Kojom agrotehnikom ides za ovakav pronos? Kod mene u kraju se ove godine kretao od 2200-2800 po ha, prosek.Suncokret sejem već pet,šest godina.Sejao sam KWS Barolo i neke Pioneerove hibride suncokreta.Ostvarivao sam prinose od 2700 do 3850 kg po hektaru.Syngentu do sad nisam sejao.Dali Syngenta opravdava cenu semena?Dali neko od vas seje Novosadske hibride suncokreta?Kod nas niko ne seje NS suncokret,kruže priče da daje do tonu manje po hektaru od ostalih.