Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ima manje pakovanje semena suncokreta da se kupi, meni treba za povrsinu za oko 1Ha ?
To je jako puno,nemoj se kockati.Zanima me da li je neko od vas sejao suncokret na medjuredni razmak od 35cm. Ja nisam ali me jedan drugar ubedjuje da moze opusteno tako da se seje i da bude ekstra.
Jel to za kes ili na Euro ugovor, ako je na EU onda treba dodati i pdv? Neomu smo prosle god placali 246e+pdv, na EU ugovor.250-260e je kod nas vreca Singentinih hibrida,bez hemije.
Druze ako se pitanje odnosi na moje pitanje, nisam. Kaze sejace na 24cm razmak u redu i na 35 cm medjuredni razmak.Da niste pobrkali medjuredni razmak i razmak u redu?
Mislim da je to pregusto,to je za preko 80% veci sklop od preporucenog,mozda se desi da budu slabasne stabljike pa usled vetra da popada sve,ali dok se ne proba nemoze se ni znati.Druze ako se pitanje odnosi na moje pitanje, nisam. Kaze sejace na 24cm razmak u redu i na 35 cm medjuredni razmak.