Lala iz Banata
Član
Nije ni meni isplaćen 3. kvartal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nama u ravničarskim predelima ostaje uslov 3000 litara u kvartalu, a u brdsko-planinskim bi trebali biti 1500 po kvartalu.I ko mene nema premije za treći kvartal, kao i subvencije za prvotelku, zahtev pred još krajem avgusta.
Vidim da u skupštini raspravljaju o subvencija, pomoći poljoprivredi, šta ti ja znam, ali me zanima nešto u vezi premije za mleko : Pominjali su da će za premiju od 7 din. po litru moći da konkurišu svi, bez obzira koliko litara predaju kvartalno, tj i oni koji predaju manje od 3001 litra po kvartalu.Ispravvite me ako sam prečuo nešto u vezi toga.
U kojoj si ti dimenziji prijatelju?Kako to sad ide za maticenje, jel treba puno papira ja imam 8 krava nisam im ni mindjuse stavio
Podneti su amadmani bas y vezi toga ,gledao sam skupstinu,kad bude rasprava o o tome znace se sta je prihvaceno a sta ne ovako samo nagadjamo.Trnavcevic je trazio da se isplacuje samo premija za ekstra klasu,tako da ima svega.Po meni bi terbao svako da ima subvenciju makar imo i sto litri mesecno ,ipak je i on proizvodjac pa i njega da drzava pomogne da ne proda i tu jednu kravu ,nisu svi mogucnosti da imaju vise, sto ih zakopavati.I ko mene nema premije za treći kvartal, kao i subvencije za prvotelku, zahtev pred još krajem avgusta.
Vidim da u skupštini raspravljaju o subvencija, pomoći poljoprivredi, šta ti ja znam, ali me zanima nešto u vezi premije za mleko : Pominjali su da će za premiju od 7 din. po litru moći da konkurišu svi, bez obzira koliko litara predaju kvartalno, tj i oni koji predaju manje od 3001 litra po kvartalu.Ispravvite me ako sam prečuo nešto u vezi toga.
Danas sam dobio informacije od prijatelja koji ima 200-tinak grla d
ad više ne možeš registrovati farmu u selu samo 1000 m od sela.
U selu možeš držati krupnu stoku samo 20 komada po kućnom broju.
Zna li neko nešto o ovome ili je to za sada samo mrtvo slovo na papiru.
Ko je registrovao farmu od ranije nije dužan da se pridržava ovih novih propisa