Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da da kvartalno su rekli , ali ja mislim da nece nista biti od toga .. Prazna obecanja kao i uvek ..To i ako zaživi neće isplaćivati od jednom nego će se iznos deliti na 4 rate...
Pa ja sam to i cuo prvo , e onda su na tv-u poceli pricati za svako zensko tele 100000 ... U maticnoj sluzbi nemaju pojma nista u vezi toga ni da li ce biti i sta ce biti ..Samo za telad od junica.
Женска телад од квалитетних приплодних крава првотелки
Члан 22.
Подстицаји за женску телад од квалитетних приплодних крава првотелки исплаћују се у минималном износу од 25.000 динара по грлу.
Корисник подстицаја дужан је да квалитетну приплодну краву првотелку из става 1. овог члана држи на свом пољопривредном газдинству и одгаја женско теле под условима и у року утврђеним посебним прописом.
Kakva opcija je bila za junicu, koja nema hb broj? Kako se za nju pogao podneti zahtev, osim kao tovno grlo koje je predato klanici?Bilo je i opcija za junice samo si prevideo.