milan11
Član
Pustili buvu da se narod ponada, nisam video zvanicne informacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Petre u pravu si da sluzbe za maticenje uzmu deo, ali je jos veca glupost drzati neumaticene.Ne hebu oni nas kao pica kišu. Šta ima više da se puštaju buve i da se procenjuje sa čim smo zadovoljni kad su krave odavno poklane barem u mom kraju. Pio olakšice više niko ni ne pominje, šta će nama knjižica i penzija. Pre sam ovde na forumu napisao da sa 10 krava može da se živi i da se polako napreduje, više nemam to mišljenje i pitam se sa svojom 31 godinom (gazdinstvo sam vodim od 23) da li sam se zeznuo debelo u odabiru životnog puta.
Moje mišljenje je da je to to i da ostajemo na 15 premije i 30000 po kravi, i to da će matične službe podići svoje troškove koji su u mom slučaju sada 3500.
Послато са S42 помоћу Тапатока
Da li ti znaš kako se dolazi do umatičenih krava ili pričaš da bi pričao.Petre u pravu si da sluzbe za maticenje uzmu deo, ali je jos veca glupost drzati neumaticene.