Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Meni pisalo prihvacen 3-4 dana i kaze da prihvatim u e sanducetu da bi ubrzao isplatu , a resenje u sanduce nije stiglo .. Tek juce stiglo u e sanduce .. Sad cemo videti ..Ima li kakvih informacija za subvencije na neumaticene krave ?
У периоду од 1. јануара 2024. до 31. марта 2024. нисам имао првотелке које су се први пут отелиле. У 2023. сам имао, и до 31. марта, и од 1. априла па до краја године. За ове друге сам први пут предао у овој години, за прве у претходној. Мени су стигла два решења, прво решење са првотелкама које су се отелиле након 1. априла 2023. као и са једном која је пре априла 2023. (друге не). Након пар сати је стигло решење само са првотелкама након 1. априла 2023.
По мени прво решење је грешка и да ће субвенција бити само за првотелке које су се отелиле након 1. априла 2023. Јер и у Закону и у Правилнику пише само за оне које су први пут конкурисале 2024, а друго јер ни нема свих грла од 1. јануара 2023 до 31. марта 2023. а нема разлога да их не буде.
Тако да ако добијете два решења мислим да неће бити пара по оба.