Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Da li je od priloga dovoljno da se ubaci samo fiskalni račun?

Zvao sam sad e agrar i ako si u sistemu pdv dovoljan je fiskalni koji treba da pocinje sa 15..za fizicka lica je 16.Ne treba e faktura.Na osnovu broja imaju sve podatke

Jel ovi u eAgraru odnosno u Upravi za agrarna plaćanja sada rade samo na prijemu zahteva?
Rade li već i na obradi pristiglih?
Pitam jer je novi Ministar nakon stupanja na dužnost rekao da je realizacija u Upravi bila svega 20% a odmah posle je skočila na 50+%.
Verovatno da sada primaju zahteve do krajnjeg datuma trajanja konkursa, pa će onda da analiziraju i vide koji je to mogući iznos u potraživanju, pa da vide ima li para i onda da polako isplaćuju. Do kraja godine stvarno imaju dosta vremena da ovo realizuju i da posle kažu kako su sve na vreme uradili.

Inače grad Beograd još nije raspisao konkurs za nabavku opreme za 2025 godinu. A kada i da li će ga biti ni oni sami u Gradu nemaju pojma.

Pozdrav Srdjane,jedno pitanje.Šta se dešava sa nama koji smo dobili fakture umesto fiskalnih računa a nismo u pdv?Kolega je uspeo da dobiije na telefon upravu i rečeno mu je da se radi do pravilniku a po pravilniku ispada da nemamo pravo na regres....
Verovatno nemate, jer su kao fizickom licu trebali da Vam izdaju fiskalni racun s obzirom da niste u PDV sistemu. Gde ste dobili fakturu?

Verovatno nemate, jer su kao fizickom licu trebali da Vam izdaju fiskalni racun s obzirom da niste u PDV sistemu. Gde ste dobili fakturu?
Z.Z.Kljajićevo. Redovna faktura,plaćen pdv sve kao i na fiskalnom samo se ne zove fiskalni nego faktura...Ne razumem u čemu je problem osim u glupom pravilniku,jer ne znam koja je razlika izmedju fakture i fiskalnog računa,uzela država pdv i tamo i vamo ,a ispade faktura da nije legitimna : /

Pa fizickom licu se mora izdati fiskalni kad kupuje robu. Ali ajde da ne tvrdim pogresno, mada koliko znam PG koje nije u PDV sistemu ne moze da dobije fakturu iz VP nego mora fiskalni iz MP. No nadam se da gresim pa da cete uspeti da ostvarite svoje pravo.

Imam nekako los osecaj da sad kad krenu odbijanje zahteva jer kao meni na racunu imam 14 dzakova dkc a u eagraru 12.45ha prijavljeno.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Imam nekako los osecaj da sad kad krenu odbijanje zahteva jer kao meni na racunu imam 14 dzakova dkc a u eagraru 12.45ha prijavljeno.

Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sto bi odbili zahtev. Ogranicenje je br zrna puta broj hektara, i jedno i drugo se pomnozi i eto cifra. Sta ima veze sti imas vise to nije njihov problem, isplate te koliko imas prava.

Zna li neko možda za onu selekcionu smotru vezano za kvalitetna priplodna grla, da li se to plaća i ako da, koliko? I koliko se inače uzima od subvencije po umatičenoj ovci kod vas?

Zna li neko možda za onu selekcionu smotru vezano za kvalitetna priplodna grla, da li se to plaća i ako da, koliko? I koliko se inače uzima od subvencije po umatičenoj ovci kod vas?
250 dinara smotra po grlu, to ide inspektorima.
I 1000 dinara po umatičenoj ovci agenciji, plaća se kada se dobiju subvencije...

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Zašto neće da primi račun gde je uljana repica na kojem piše 1.500.000 zrna a ostale račune je primio? Piše da je greška sa učitavanjem stranice.

Nazad
Vrh