Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno nemate, jer su kao fizickom licu trebali da Vam izdaju fiskalni racun s obzirom da niste u PDV sistemu. Gde ste dobili fakturu?Pozdrav Srdjane,jedno pitanje.Šta se dešava sa nama koji smo dobili fakture umesto fiskalnih računa a nismo u pdv?Kolega je uspeo da dobiije na telefon upravu i rečeno mu je da se radi do pravilniku a po pravilniku ispada da nemamo pravo na regres....
Z.Z.Kljajićevo. Redovna faktura,plaćen pdv sve kao i na fiskalnom samo se ne zove fiskalni nego faktura...Ne razumem u čemu je problem osim u glupom pravilniku,jer ne znam koja je razlika izmedju fakture i fiskalnog računa,uzela država pdv i tamo i vamo ,a ispade faktura da nije legitimna : /Verovatno nemate, jer su kao fizickom licu trebali da Vam izdaju fiskalni racun s obzirom da niste u PDV sistemu. Gde ste dobili fakturu?
Sto bi odbili zahtev. Ogranicenje je br zrna puta broj hektara, i jedno i drugo se pomnozi i eto cifra. Sta ima veze sti imas vise to nije njihov problem, isplate te koliko imas prava.Imam nekako los osecaj da sad kad krenu odbijanje zahteva jer kao meni na racunu imam 14 dzakova dkc a u eagraru 12.45ha prijavljeno.
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
po tome ni jedan zahtev onda nece prociImam nekako los osecaj da sad kad krenu odbijanje zahteva jer kao meni na racunu imam 14 dzakova dkc a u eagraru 12.45ha prijavljeno.
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
meni je na racunu kg tako da sam kg i na zahtevuKod pšenice šta pišete jedinica mere?
Da li samo kg?