Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Sva obeležena polja popunjena, javlja da nešto nisam popunio.
I ja sam buljio dugo sta je, treba da kliknes obelezavac, kao da obelezavas parcele sa prethodne strane. Niti je to pod crvenom zvezdicom, i jako je lose uocljivo. Samo ti je to ostalo jos, pogledaj malo bolje, na levoj strani je

U opciji tri za dodavanje slike fiskalnog računa za fizička lica koja nisu u sistemu PDV ne pominje se da račun treba da sadrži broj poljoprivrednog gazdinstva ili matični broj.
Komšiji treba da podnesem zahtev, na nekim računima nema upisan broj gazdinstva.
Da li podneti zahtev bez upisanog broja ili da ide tamo gde je kupio seme da traži da mu upišu?

To oko nule i slova O je neviđena glupost.
Treba u nuli da stoji kosa crtica,a ne da uzimam lupu i gledam da li je jaje ili kružić!
Ja bez lupe nisam mogao sve da vidim tačno, a i onda je bilo problem jer broj 5 i slovo S su bili isti pa sam igrao pogađalicu. Na jednom računu dva slova WW pa nisi siguran da li je jedno N ili ne...Slično je bilo i sa srednjom crtom, stavio između svake oznake i jedva nekako. Kako li će stariji ljudi i manje vični ovome, samo Bog zna i naravno - Srđan.

Kolege podneo sam zahtev, u dokumentaciju sam stavljao skreniran fiskalni racun i prilog uz fiskalni racun,taj prilog nisam potpisao gde pise primio da li ce to proci, da li je to dovoljno,?

Poslednja izmena:
Da posle 3 dana šalju dokument koji svakako možeš da preuzmeš kad podneseš zahtev na e podsticajima. Ja pomislio gle rešenje :D

Zašto neće da primi račun gde je uljana repica na kojem piše 1.500.000 zrna a ostale račune je primio? Piše da je greška sa učitavanjem stranice.
Za početak proverite sam račun skeniranjem QR koda (Pomoću Vibar-a, kliknete na ... (JOŠ) pa kliknete na QR ikonicu pored olovke, gore u desnom uglu, pa zatim kada skenirate QR kod kliknete otvori stranicu.) kada ste otvorili stranicu skroz dole piše Jurnal ili Žurnal pa kliknite na to (Pojaviće se digitalni račun).

Inače ako je sa računom sve OK pojaviće se simbol ✔️ ako nije ❌

pozdrav svima, ako moze pomoc po pitanju podnosenja zahteva, sve uradim kako treba i na kraju kada treba da skeniram racun nastaje problem, ako mozete da mi kazete kako da vidim da je racun uspesno skeniran, u zbirnom prikazu mi ne pokazuje skener racuna

pozdrav svima, ako moze pomoc po pitanju podnosenja zahteva, sve uradim kako treba i na kraju kada treba da skeniram racun nastaje problem, ako mozete da mi kazete kako da vidim da je racun uspesno skeniran, u zbirnom prikazu mi ne pokazuje skener racuna
Idete na Priložite dokumentaciju, izaberete da priložite .jpg ili .pdf preko telefona ili preko računara.

Poslednja izmena:
slikao sam preko telefona i pisalo je akcija je uspesna na telefonu, i sada me interesuje gde mogu da vidim da je racun uspesno sacuvan i da ce biti poslat

slikao sam preko telefona i pisalo je akcija je uspesna na telefonu, i sada me interesuje gde mogu da vidim da je racun uspesno sacuvan i da ce biti poslat
Ako ste već podneli zahtev idete na Detalji pa zatim na Zbirni prikaz.

Ako niste opet idite na Zbirni prikaz i dole će vam se pojaviti svi dostavljeni dokumenti.

ne znam da li sam dobro skenirao racun, otvorio mi se qr kod slikao sam racun i pisalo je akcija uspesna, da li u zbirnom prikazu treba da izadje slika racuna kod mene ne izlazi

Nazad
Vrh